Punt divers

La nevada d'aquestes darreres hores confirma que Boí Taüll obrirà divendres

La neu ha arribat per fi a l'estació d'esquí de Boí Taüll. Aquest dilluns al matí l'estació comptava amb més de 25 centímetres de neu a la cota mínima de 2.020 metres. Sembla doncs que, per fi, les temperatures han començat a baixar i s'acosten als nivells que corresponen a aquesta època de l'any. A hores d'ara segueix nevant i des de l'estació s'assegura que s'obrirà al públic aquest divendres 4 de desembre, coincidint amb el pont de la Puríssima. Cal recordar que les estacions d'esquí lleidatanes tenien previst obrir el darrer cap de setmana de novembre però que no ha estat possible a causa de la falta de neu i les altes temperatures que impedien, fins i tot, produir innivació artificial.

Boí Taüll obrirà aquest divendres amb una oferta d'allotjament més forfet del 4 al 8 de desembre des de 169 euros. Segons les previsions, les estacions esperen poder obrir aquesta temporada uns 150 dies, des de la primera setmana de desembre fins al tancament de Boí Taüll Resort, previst pel 2 de maig amb la prolongació de la temporada d'esquí de primavera. Les onze estacions d'esquí del Pirineu de Lleida esperen amb optimisme la temporada 2009-2010 tot i el context de crisi i davant la manca de neu caiguda fins al moment i del fred necessari per fabricar neu artificial. Tot i aquesta situació, les estacions lleidatanes confien repetir la xifra de visitants i de forfets venuts l'any passat i, per això, han invertit enguany uns nou milions d'euros en la millora d'instal·lacions i serveis. Les estacions oferiran aquesta campanya un total de 456 quilòmetres de pistes, 100 dels quals disposen d'innivació artificial amb uns 1.230 canons. El conjunt d'instal·lacions també disposaran de 81 remuntadors permetent el transport de 115.000 passatgers per hora. La temporada 2008-2009, marcada per una gran presència de neu de molta qualitat, es va tancar al Pirineu de Lleida amb la venda de 1.330.000 forfets. Per poder mantenir els clients de la temporada passada, les estacions lleidatanes han optat enguany per mantenir preus, a banda de Boí Taüll que reduirà el preu del forfet un 15% durant la temporada més baixa. Les estacions han intentat adaptar-se més a les necessitats del client oferint nous abonaments, serveis i productes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.