Punt divers

Troben sans i estalvis al seu domicili els dos excursionistes que suposadament s'havien perdut a Aigüestortes

Els dos excursionistes francesos desapareguts a Aigüestortes han estat localitzats aquest dimecres al seu domicili a França sans i estalvis. Tots dos havien sortit aquest dilluns del refugi Ventosa Calbell i es dirigien al refugi Estany Llonch, però ja no hi van arribar. El guarda d'aquest refugi va alertar i es va iniciar l'operatiu de recerca. La col·laboració entre Mossos d'Esquadra i Gendarmeria ha permès trobar-los a casa seva davant la possibilitat que haguessin tornat a França o modificat la ruta. Efectius dels Bombers van estar treballant aquest dimarts en la recerca, que s'havia de reprendre aquest matí, però que s'ha suspès pel mal temps.

Efectius dels Bombers tenien indicis que podrien haver tornat a casa seva després d'inspeccionar les zones d'aparcament de la zona i de no localitzar-hi cap vehicle que coincidís amb el dels dos excursionistes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.