Punt divers

Prorroguen per tercera vegada el secret de sumari sobre l'incendi d'Horta de Sant Joan

El jutjat d'instrucció de Gandesa ha prorrogat un mes més i per tercera vegada el secret del sumari sobre l'incendi d'Horta de Sant Joan (Terra Alta) en què el passat 21 de juliol van morir cinc bombers de la Generalitat i un va resultar ferit greu. Les flames van afectar unes 1.000 hectàrees de massa forestal. El jutjat va obrir diligències per investigar les causes de la tragèdia al mes de juliol i des d'aleshores la investigació judicial es troba sota secret de sumari, essent prorrogat la primera vegada el 28 de setembre, la segona, el 25 d'octubre i ara per tercera vegada sense que el jutjat hagi donat cap explicació.

Aquesta ja és la tercera vegada que el jutjat d'instrucció de Gandesa decideix prorrogar sense cap explicació l'aixecament del secret de sumari sobre el cas dels bombers morts a Horta de Sant Joan.El jutjat va obrir diligències per investigar les causes de la tragèdia al mes de juliol i des d'aleshores la investigació judicial es troba sota secret de sumari, essent prorrogat la primera vegada el 28 de setembre, la segona, el 25 d'octubre i ara per tercera vegada.L'incendi d'Horta de Sant Joan va causar cinc bombers morts i un altre ferit greu i va cremar unes 1.000 hectàrees de massa forestal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.