Punt divers

Pueyo afirma que s'estudiarà si l'incendi de Sant Guim ha pogut ser provocat i assegura que el projecte tirarà endavant

PONENT

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, ha assegurat que tan bon punt els bombers donin per estabilitzada l'estructura del que havia de ser el futur Centre d'Interpretació del Ferrocarril de Sant Guim de Freixenet (Segarra) que es va incendiar aquest dijous als vespre, els Mossos d'Esquadra iniciaran una inspecció ocular a l'edifici que s'havia d'inaugurar d'aquí un mes. En cas que la inspecció policial faci pensar en la presència d'algun element estrany o intencionat, aleshores s'obriria una investigació, ha dit. El delegat ha assegurat que un cop avaluada la situació, 'el projecte es refarà en la mateixa ubicació o en una altra'. Així, mateix ha encoratjat els impulsors de la iniciativa.

EL delegat del Govern ha deixat clar que ara pr ara no s'ha trobat cap indici que faci pensar que el foc va ser intencionat. Seran els Mossos qui ho hauran de dictaminar i, obrir una investigació en cas que sigui necessari.Miquel Pueyo ha lamentat els fets i ha remarcat l'estat de 'tristesa' que tenien dijous a la nit els responsables del projecte. A falta d'un informe tècnic que ho corrobori, Pueyo s'ha mostrat convençut que l'edifici es troba en estat de ruïna ja que les flames van cremar completament el sostre i també en van resultar afectades les parets.  El delegat del Govern a Lleida també ha volgut destacar la tasca que Bombers i voluntaris de l'Agrupació de Defensa Forestal van dur a terme i que va permetre protegir una edificació que hi havia a la vora del centre incendiat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.