Punt divers

La Fira de l'Oli de les Garrigues rep 60.000 visitants i es consolida com la més important de Catalunya

PONENT

La XII edició de la Fira de l'oli Verge i la 46a edició de la Fira de les Garrigues es consolida com la Fira referent de l'oli a Catalunya amb 60.000 visitants i 50.000 litres d'oli venuts. L'alcalde de les Borges Blanques, Miquel Àngel Estradé, ha afirmat que la fira manté el mateix nombre de visitants que l'any passat, tot i la crisi i la pluja que ha acompanyat la mostra. El president de la Diputació, Jaume Gilabert, ha declarat que és un referent pels productes de la terra i que és una mostra de l'aposta econòmica que es fa al territori per oferir un producte de qualitat amb valor afegit.

La fira ha augmentat el nombre d'expositors en un 10% i com a novetat ha dedicat un espai a la pedra. Els visitants han pogut degustar i comprar olis procedents de totes les cooperatives de les Garrigues a part d'adquirir productes de la zona com vins o pa de ronyó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.