Detenen tres empleats d'una empresa de Constantí per haver-hi furtat 60.000 euros en material

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes com a suposats autors d'un delicte de furt continuat de material valorat en uns 60.000 euros, a l'empresa en la qual treballaven, situada a Constantí (Tarragonès) i dedicada a la informàtica.

Els sospitosos van quedar en llibertat provisional dijous passat després de declarar davant del titular del jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona, en funcions de guàrdia.

Els detinguts –un veí de Constantí de 20 anys, un de Reus de 40 i un de Salou de 32– sempre actuaven de la mateixa manera. Un d'ells decidia quin podia ser l'objecte més interessant per robar, segons la demanda del mercat negre, i els altres dos es dedicaven a executar el furt. Per esquivar les mesures de seguretat, els treballadors col·locaven els objectes furtats al fals sostre del magatzem, per poder-los agafar una vegada passat l'arc de seguretat, des dels vestidors de l'empresa, el fals sostre dels quals comunicava amb el del magatzem, segons fonts dels Mossos d'Esquadra.

Un cop fora de les instal·lacions, els detinguts venien els aparells a tercers, entre els quals hi ha un veí de Castellvell del Camp (Baix Camp) de 27 anys, que ha quedat imputat per un delicte de receptació.

La investigació es va iniciar arran d'una denúncia de directius de l'empresa sobre la possible sostracció de material que hauria començat l'agost del 2008 i hauria durat fins al febrer passat. Els responsables de l'empresa d material informàtic havien detectat que hi havia un degoteig constant de gènere que desapareixia. El material sostret pels tres treballadors s'ha valorat en uns 60.000 euros i inclou aparells com ara Ipod, aparells de GPS i cinc ordinadors portàtils, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.