Successos

policial

Detenen cinc menors per haver comès un robatori amb força a Girona

Els joves van entrar en un domicili del carrer Rosselló i van sostreure'n dues consoles, un ordinador portàtil, diversos CD i una cartera, entre d'altres

La Policia Municipal de Girona ha detingut, en el transcurs d'aquesta setmana, cinc menors com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en un domicili del carrer Rosselló. Els fets van passar dimarts al vespre, quan una parella d'agents de la secció d'investigació i seguretat de la Policia Municipal de Girona, que efectuava tasques de vigilància i seguretat al barri de Sant Narcís, va veure un jove recolzat davant d'una casa del carrer Rosselló, en actitud vigilant. Instants després, el menor es va unir a un grup de quatre nois, un dels quals portava una motxilla a l'esquena. Els nois, en adonar-se de la presència policial, la van deixar anar darrere un cotxe i es van posar a córrer per fer-se escàpols.

Es van fer els escàpols

Mentre els agents revisaven el contingut de la motxilla, una altra dotació policial va donar abast a dos dels menors, prop del carrer Marquès i Ribalta. Dins la bossa els policies van trobar un parell de videoconsoles, un ordinador portàtil, diversos CD i una cartera, entre altres objectes. Diverses gestions van portar els agents a saber que els objectes eren fruit de l'entrada amb força a un domicili del carrer Rosselló. Per tot plegat els policies van detenir, la nit de dimarts, dos menors com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Un cop fetes les primeres detencions, els agents de la secció d'investigació i seguretat de la Policia Municipal de Girona van iniciar gestions per esbrinar la identitat de la resta sospitosos. Finalment, dijous dia 12 es van localitzar i detenir tres menors més com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

LA DATA

10.04.12
Dia en què
els menors van cometre el robatori en un domicili del carrer Rosselló de Girona.

Roben 4.000 peus de pomera al Poal

L'empresa de vivers Certiplant va denunciar ahir el robatori, durant aquesta setmana, de 4.000 peus de pomera plantats en un viver situat al terme municipal del Poal, al Pla d'Urgell. L'empresa ha valorat el valor del robatori en uns 5.000 euros. Fa una setmana l'empresa va patir destrosses en 700 arbres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.