Successos

trànsit

Un motorista mor en sortir de la via a la GIV-6546, a Palafrugell

Un veí de Palafrugell de 43 anys que circulava amb una motocicleta Gilera va morir ahir en perdre el control i sortir de la via. El sinistre es va registrar quan passaven cinc minuts de dos quarts de vuit del vespre al quilòmetre 2 de la carretera GIV-6546, al pas per Palafrugell. A la zona, s'hi van dirigir quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris, però, no van poder fer res per salvar la vida de la víctima, que tenia ferides de caràcter molt greu i va morir gairebé a l'acte.

Quan va passar l'accident, l'home anava de Calella en direcció a Palafrugell. A la GIV-6546 hi ha dos carrils per banda i, mentre va durar la gestió del sinistre, els agents van tallar els que van en sentit Calella i van desviar el trànsit per Tamariu.

Des de principis d'any, han perdut la vida cinc persones que circulaven amb motocicleta a les carreteres gironines. El primer accident va passar el 13 de març a Banyoles, on un veí de 34 anys que conduïa una moto Suzuki va morir en topar amb un camió a l'altura del número 160 de l'avinguda Països Catalans.

El 10 de març, un altre motorista, resident a Vilablareix, de 33 anys, va perdre la vida en xocar contra una furgoneta a la GI-674, que va de Llagostera a Caldes de Malavella. A banda, el 27 de maig va morir una dona de 42 anys, de nacionalitat francesa, que viatjava de passatgera en la moto que conduïa la seva parella. El pilot va perdre el control i va sortir de la via a la C-26, a la Vall de Bianya. La víctima va morir gairebé a l'acte en caure d'esquena i impactar contra la barrera de seguretat lateral. I, el 18 de juny, el conductor d'una moto va perdre la vida en col·lidir amb un vehicle en un tram en obres de l'N-II, a Sils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.