Successos

Mor el boletaire de Cornellà rescatat després de tres nits al ras

Pere Isach Rigall, el boletaire de Santa Llogaia del Terri (Cornellà) que dijous va ser rescatat viu després d'haver passat tres nit al ras perdut al bosc, va morir diumenge a l' hospital Josep Trueta a causa d'una fallada multiorgànica. Isach no tenia traumatismes, només moltes esgarrinxades per tot el cos, i, a falta de les anàlisis de les mostres enviades a laboratori, tot fa pensar que la fallada va ser conseqüència de la greu hipotèrmia que va patir. Isach va anar-se'n de casa seva el dilluns dia 2 al matí i, per tant, va haver de suportar al bosc les intenses pluges que van caure entre el dilluns i el dimarts.

Poch surt de l'UCI

Miquel Poch Aurich, el boletaire de Banyoles que va sobreviure fins a la sisena nit al ras ferit en un barranc de l'Alta Garrotxa, ha sortit de l'UCI, on era des del 21 d'octubre, i ara està ingressat en una habitació de planta al Treta. El de Miquel Poch ha estat un cas excepcional de supervivència en condicions extremes. El dijous dia 15, Poch va anar amb un company a mirar si es feien bolets a la zona de Sales de Llierca i no va saber trobar el lloc on tenien el cotxe. El mateix dia a la nit es van mobilitzar els serveis d'emergència i la família i amics van començar la recerca. Els equips d'emergència la van allargar fins al dilluns dia 19, però llavors es van retirar perquè no n'havien trobat cap rastre. La família va continuar buscant. L'endemà, dimarts, els dos fills de Poch van sentir una remor i van alertar els Bombers, que van tornar a pujar de nit, van recórrer el torrent de pujada i hi van trobar Poch, que havia sobreviscut tot i que no tenia menjar ni beure i tenia tres costelles trencades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia