Successos

Mostres de solidaritat

El calendari d'aquest any va arrencar a les comarques gironines amb l'alarmant notícia de la desaparició d'un nen de 3 anys, en Jordi, que va acabar amb final feliç. Tal com també va succeir dilluns al coll d'Uria, en qüestió de moments multitud de voluntaris i efectius d'emergències van començar a examinar la zona. En aquell cas, un grup de divuit persones (cinc parelles i vuit nens, amb en Jordi i els seus pares) van anar a la casa de turisme rural de Can Serrallonga de Camós per passar-hi el Cap d'Any; i mentre els adults descarregaven les maletes, en Jordi era a fora amb la resta de criatures, quan va començar a caminar i es va allunyar. Després de 21 hores de rastreig intensiu, el van trobar a un quilòmetre d'on se li havia perdut la pista.

Al març, també va tenir un bon desenllaç la recerca d'un veí de Cassà de 85 anys. Cinc dies després de la desaparició, una família que buscava espàrrecs el va localitzar amb vida en una zona boscosa que queda per sota del pont de l'N-II al lloc on conflueix amb la carretera de Quart (C-250).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia