El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Canejan

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Núvols alts Plugims Pluja Pluja Pluja Sol Sol
Prob. precip. (%) 0901001009500
Cota de neu (m) 0230015001300140000
T. màxima (ºC) 1717108101217
T. mínima (ºC) 55222-30
Vent 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h N 15 km/h N 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Màximes amb valors que superaran els 20 ºC

Cel poc o mig ennuvolat per bandes de núvols alts, més abundants a partir de migdia. Independentment, al nord de la depressió Central hi haurà estrats baixos locals al llarg del dia. No s’espera precipitació. La temperatura mínima experimentarà un ascens lleuger i localment moderat, excepte a l’extrem sud, on baixarà lleugerament. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament o moderadament més alta al quadrant nord-est i a punts del terç nord, mentre que a la resta serà similar o lleugerament més baixa, sobretot al nord de la depressió Central. La màxima serà alta per l’època de l’any, voltarà entre els 15 i els 20 ºC. Fins a mig matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb terral al litoral. La resta de la jornada predominarà el vent de component oest fluix a la meitat sud, i el component sud i oest fluix amb algun cop moderat al litoral. A la resta del territori es mantindrà fluix i variable tota la jornada.

La mar: Marejol (Alt Empordà) amb àrees de maror (Baix Empordà i Selva) a la Costa Brava i la Costa Daurada i maror a la Costa Central.

Demà: No s’espera precipitació. Cel enteranyinat per núvols alts. Temperatures similars al dia anterior.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET