El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Castelldans

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Núvols alts Sol Sol Clarianes Clarianes Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 28303031323333
T. mínima (ºC) 12131315161617
Vent 10 km/h O 5 km/h O 10 km/h SO 5 km/h SO 5 km/h SO 0 km/h C 5 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada assolellada

La jornada començarà amb intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral i a la Catalunya central que podran deixar el cel mig ennuvolat, mentre que a la resta del país estarà serè o poc ennuvolat. A partir de mig matí, la nuvolositat minvarà i s’imposarà l’ambient assolellat arreu, si bé a la tarda podran créixer núvols d’evolució diürna en punts del prelitoral que deixaran el cel mig ennuvolat, però en cap cas s’esperen precipitacions. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta en cotes altes. Per la seva banda, la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, i a l’interior es podrà arribar a voltar els 27 ºC. Hi haurà vent fluix i de direcció variable al principi i al final de la jornada, i al centre del dia s’imposarà el vent de component sud al litoral i prelitoral, i el component oest a Ponent i la Catalunya central, fluix amb algun cop moderat.

La mar: Hi haurà entre marejol i maror al llarg del litoral català.

Demà: Es mantindrà el domini del cel serè en general, si bé a la tarda creixeran alguns núvols d’evolució diürna en punts de muntanya. Les temperatures mínima i màxima ascendiran lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET