El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a El Pont de Bar

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Plugims Ennuvolat Pluja forta Pluja forta Plugims Pluja forta Plugims
Prob. precip. (%) 853010075907560
Cota de neu (m) 120090017002400200019001600
T. màxima (ºC) 9661012109
T. mínima (ºC) -4-4-40-1-1-4
Vent 5 km/h O 5 km/h NO 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Descens de les temperatures

El cel estarà molt ennuvolat o cobert fins a mig matí. A partir d’aleshores la nuvolositat minvarà d’oest a est i a partir del migdia el cel anirà quedant progressivament serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims. Al llarg del matí s’espera precipitació a punts del litoral central i del sud de la Costa Brava. La temperatura mínima serà entre moderadament i marcadament més baixa i es donarà al final del dia. Per la seva banda, la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. El vent bufarà de component nord i oest, amb mestral a les Terres de l’Ebre i tramuntana a l’Empordà, d’intensitat entre feble i moderada, amb cops forts a la meitat sud del país i a l’Empordà i algun de molt fort als dos extrems del litoral.

La mar: Hi haurà forta maror amb punts de maror a tota la zona marítima.

Demà: La nuvolositat augmentarà de matinada pel sud del país i anirà deixant progressivament el cel molt ennuvolat o cobert. A partir de mig matí i fins al vespre s’espera precipitació a la meitat sud del país. La temperatura màxima baixarà de manera acusada.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET