El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Es Bòrdes

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes Sol Sol
Prob. precip. (%) 00001000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 25252828262830
T. mínima (ºC) 1081011131213
Vent 5 km/h N 5 km/h N 0 km/h C 5 km/h S 5 km/h N 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatura més alta

No hi haurà gaires canvis en relació amb la jornada anterior. Al llarg del dia predominarà el cel serè en general, tot i que fins a mig matí i a partir del vespre hi haurà alguns núvols baixos al litoral, prelitoral i depressió central, però no portaran precipitació. Les temperatures mínima i màxima seran lleugerament més altes. Hi haurà un ambient calorós per l’època de l’any, i a l’interior del país s’arribarà puntualment fins als 30ºC. Pel que fa al vent, serà fluix i de direcció variable fins a mig matí i novament a partir del vespre, mentre que al centre del dia dominarà el vent de component sud i est fluix, amb cops moderats. La visibilitat serà entre bona i excel·lent al Pirineu i Prepirineu, sobretot a cotes elevades, i entre bona i regular a la resta del territori.

La mar: Hi haurà entre maror i marejol a la Costa Brava, i marejol a la resta.

Demà: Es mantindrà l’ambient assolellat en general, tot i que aniran arribant bandes de núvols alts d’oest a est, i fins a primera hora del matí i a última hora del dia hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral, prelitoral i depressió central. Les temperatures continuaran elevades per l’època de l’any i l’ambient serà calorós.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET