El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Massanes

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Ennuvolat Pluja Núvols alts Núvols alts Clarianes Núvols alts Pluja
Prob. precip. (%) 40100000070
Cota de neu (m) 0180000001700
T. màxima (ºC) 17151620232317
T. mínima (ºC) 1436886
Vent 20 km/h SO 10 km/h SO 10 km/h S 15 km/h S 0 km/h C 5 km/h SE 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Possibles ruixats al terç oest a partir del vespre

Al llarg del matí el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, localment cobert. A partir de migdia els núvols es faran més compactes arreu. A banda, hi haurà alguns estrats baixos al nord de la depressió Central fins a mig matí i a punts del litoral al llarg del dia. A partir del vespre s’espera precipitació feble al terç oest, que s’estendrà a altres punts del territori, preferentment a la resta de la meitat oest. S’acumularan quantitats minses. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa; la màxima experimentarà un ascens lleuger o localment moderat. Al principi i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb terral al litoral. La resta de la jornada bufarà vent fluix amb cops moderats, de component oest a l’interior i de component sud al litoral.

La mar: Predominarà la maror a la Costa Brava i marejol a la resta de la zona marítima catalana.

Demà: Cel molt ennuvolat fins a mig matí. A partir de migdia, s’espera precipitació a qualsevol punt del territori. Serà d’intensitat entre feble i moderada. A banda, en tot l’episodi al vessant nord del Pirineu es podran acumular quantitats abundants. El vent bufarà entre fluix i moderat amb cops forts, localment molt forts a l’Empordà.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET