El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Rialp

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Núvols alts Pluja Pluja forta Clarianes Clarianes Ennuvolat Pluja
Prob. precip. (%) 0906515304565
Cota de neu (m) 0130013001000100013001400
T. màxima (ºC) 15119121079
T. mínima (ºC) 342-5-6-50
Vent 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h NO 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada de temps tranquil

El cel estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims que circularan de nord-est a sud-est. A partir de mig matí es formaran estrats baixos al litoral, que a partir de mitja tarda s’estendran al prelitoral i al final del dia arribaran a punts de la depressió central. No es descarta precipitació feble, al final del dia, en punts del sector central del litoral. La temperatura mínima serà semblant, mentre que la màxima serà similar o lleugerament més alta, excepte en trams del litoral, on serà lleugerament més baixa. A l’interior el vent serà fluix i de direcció variable tot el dia, amb predomini del component sud fluix al prelitoral a la tarda. Al litoral dominarà el terral fins a mig matí, quan entrarà vent de component sud, entre fluix i moderat, més reforçat a la Costa Brava, on hi haurà alguns cops forts.

La mar: Maror a la tota la zona marítima.

Demà: Augmentarà la nuvolositat i el cel quedarà cobert a primera hora del matí, tot i que a mig matí minvarà gradualment i tendirà a quedar serè o poc ennuvolat. La temperatura mínima serè similar o lleugerament més alta, i la màxima, lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET