El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Salines, ses

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Ennuvolat Clarianes Clarianes Núvols alts Núvols alts Clarianes
Prob. precip. (%) 10000015
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 191819212320
T. mínima (ºC) 767689
Vent 15 km/h SE 15 km/h SE 15 km/h SE 10 km/h SO 10 km/h SO 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ventades i ambient molt suau

Cel serè en general o poc ennuvolat pel pas d’alguns núvols alts o mitjans, sobretot al litoral i prelitoral. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i a l’extrem nord-est, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, o puntualment cobert. Al nord del Pirineu el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert, amb alguna clariana transitòria durant la tarda. La temperatura màxima pujarà moderadament o localment pronunciadament al litoral i prelitoral central i sud. A la resta del territori serà lleugerament més alta en general. Pel que fa a la mínima, es donarà al final del dia en alguns punts de l’interior i serà lleugerament o moderadament més baixa. Bufarà vent de component oest entre fluix i moderat amb cops forts a la meitat oest del territori i a cotes altes, sobretot a partir de migdia. També bufarà la tramuntana a l’Empordà, amb alguns cops forts. A la resta bufarà fluix amb cops moderats.

La mar: Maror a tota la zona marítima, amb àrees de forta maror a la Costa Brava.

Demà: El cel continuarà serè o poc ennuvolat en general. La temperatura mínima serà lleugerament més alta en general, i la màxima baixarà de forma moderada.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET