El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Talarn

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Núvols alts Núvols alts Clarianes Pluja i clarianes Ennuvolat Sol
Prob. precip. (%) 00256050
Cota de neu (m) 002300160000
T. màxima (ºC) 161618141313
T. mínima (ºC) 156320
Vent 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h O 10 km/h SO 10 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatura màxima més alta per l’època de l’any

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig matí pel pas de bandes de núvols alts. A partir de llavors la nuvolositat de tipus alt i mig augmentarà i el cel quedarà mig i puntualment molt ennuvolat. Independentment hi haurà estrats baixos a punts de la depressió Central, al nord del sector seran localment persistents fins a migdia i de nou presents al final de la jornada. No s’espera precipitació. Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més alta arreu. La màxima serà alta per l’època de l’any, voltaran entre els 15 i els 20 ºC. Les màximes superaran els 20 ºC a molts punts del litoral sud. Fins a mig matí i de nou al final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta del dia predominarà el component oest a l’interior i el sud al litoral, fluix amb algun cop moderat. A més, fins a primera hora del matí al nord del cap de Creus hi haurà tramuntana moderada.

La mar: marejol i maror a la Costa Brava i Daurada i maror a la Costa Central.

Demà: No s’espera precipitació. La temperatura mínima pujarà una mica excepte a l’extrem sud i la màxima serà més alta al quadrant nord-est i al terç nord.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET