El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vilanova de Meià

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Clarianes Sol Sol Sol Sol Clarianes Núvols alts
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 30313232312927
T. mínima (ºC) 13151516161515
Vent 10 km/h S 5 km/h S 10 km/h SO 10 km/h S 10 km/h S 10 km/h S 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures contrastades entre el dia i la nit

El cel romandrà serè en general. Amb tot, durant les primeres hores del dia i novament a partir del vespre hi haurà núvols baixos en trams del litoral i prelitoral i també en punts de la depressió Central. A més, durant les hores centrals del dia apareixeran núvols d’evolució en punts de muntanya, sobretot del Pirineu i Prepirineu. No s’espera precipitació. La temperatura, tant mínima com màxima, serà semblant o lleugerament més alta. L’ambient serà càlid durant les hores centrals del dia, amb valors que podran vorejar els 32 ºC en punts de l’interior. La visibilitat serà bona en general, tot i que fins a primeres hores del matí podrà ser localment regular en trams del litoral, prelitoral i a la depressió Central. Al principi i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable. Al centre de la jornada s’imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i oest arreu del territori.

La mar: Hi haurà marejol a les tres costes catalanes amb algunes àrees de maror.

Demà: Al principi i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable en règim de terral al litoral. Al centre del dia el vent bufarà fluix de component sud i oest arreu del principat. Les temperatures seran semblants a les d’avui.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET