Franja La 1

Divendres, 12 juliol de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 75'
07.15
Vive San Fermín
Emissió en directe de l'encierro del dia des de Pamplona. A més, es fan connexions en directe, es parla dels protagonistes de la jornada, s'emeten reportatges i s'ofereix un resum de la corrida del dia anterior.
Altres
Durada: 75'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 130'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
L'escamot, que fa dies que viatja cap al sud de França, s'acosta cada vegada més als Pirineus, un dels territoris essencials per a l'espectacle any rere any. No obstant això, abans de la visita als grans ports, com ara el Tourmalet, ve l'etapa d'avui, un dia tranquil per als favorits a pujar al punt més alt del podi. El recorregut pla podria ser terreny per a un final a l'esprint a Pau, però dos petits ports al tram final de la jornada podrien animar les escapades entre els qui volen endur-se una victòria d'etapa.
Esports
Durada: 95'
17.40
UEFA Women's Euro 2025
Fase de classificació. Si l'equip masculí ha ofert una imatge excel·lent en l'Euro d'Alemanya, la trajectòria de la selecció femenina de futbol és inigualable: vigent campiona del món i de la Lliga de les Nacions i número 1 del rànquing FIFA, l'Eurocopa és l'únic gran títol que els queda per guanyar. Avui, a Chomutov, s'enfronta al rival més fluix del seu grup en aquesta fase de classificació, que té completament encarrilada. Comentaristes: Alicia Arévalo i Natalia Arroyo. Des de l'Estadi FC Chomutov.
Esports
Durada: 135'
19.55
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 10'
22.00
La gran familia: Spider-Man: Lejos de casa
Spider-Man ha de fer un pas endavant i fer-se càrrec de noves amenaces en un món que ha canviat per sempre. Amb aquest objectiu, decideix unir-se als seus millors amics en unes vacances per Europa.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
Invictus, ¿te atreves?
Lujos: Kiko Rivera y Julio José Iglesias
Kiko Rivera i Julio José Iglesias se sumen als equips vermell i blau per participar en jocs relacionats amb el parkour, el futbol freestyle i la boxa, però amb el toc boig i divertit del programa.
Altres
Durada: 100'
01.30
Pel·lícula: Ella Schön: A la deriva
La peculiar convivència entre Ella Schön i Christina Kieper s'inestabilitza una vegada més quan el pare del fill de la Christina, el Ben, apareix de sobte i vol conèixer-lo. D'altra banda, l'Ella ha de resoldre un conflicte als tribunals sobre un complex hoteler en què està involucrada la mare de la Christina.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'