Franja La 1

Divendres, 20 setembre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
El gran premio de la cocina
Ración de chorizos al vino, ración de gambas al ajillo, ración de patatas bravas mixtas con alioli y
Espai on diàriament s'enfronten cuiners no professionals que posen a prova les seves habilitats culinàries en desafiaments a contrarellotge. El públic pot seguir durant el programa el lliurament de dos plats: el primer al cap de 20 minuts, i el segon quan n'han passat 35. A continuació, el jurat valora rigorosament els plats dels participants i s'encarrega de premiar-los o expulsar-los.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Doña Lázara recorre als contractes de la Teresa i el Cañete per impedir-ne la dimissió. Mentrestant, la Teresa s'acomiada de la Trini, i el Cañete de l'Elías i el Miguel, que, juntament amb la Trini, continuen tenint problemes al seu edifici. A més, a La Moderna, l'Antonia s'enfronta a Don Salvador amb el Pietro. Finalment, Don Fermín comunica a l'Agustín Comas que l'Emiliano Pedraza és el nou propietari de la galeria comercial.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Vera comparteix amb el Lope el mal concepte que té de la seva mare, a qui considera tan culpable de tot com el seu pare. El Manuel, per la seva banda, creu que la seva mare, la marquesa, té un alt codi de perfecció. D'altra banda, tot i que havien cancel·lat la visita dels periodistes, aquests es presenten a La Promesa i agafen desprevinguts no només la Catalina i el Pelayo, sinó també la resta de la família. Finalment, el sergent Burdina arriba a La Promesa per anunciar al Rómulo una notícia terrible, relacionada amb el Gregorio.
Sèries
Durada: 60'
18.30
Valle Salvaje
El Pedrito es debat entre la vida i la mort. D'altra banda, la Victoria obliga la Isabel a acabar la feina. Més tard, la Victoria s'enfronta al Gaspar, exigint-li que respecti la seva dona i compleixi la seva obligació de donar-li un net. L'Alejo, per la seva banda, ajuda la Bárbara a trobar una manera de cuidar i distreure el Pedrito. Posteriorment, la Bárbara culpa l'Adriana per l'estat del petit, però l'amor i la preocupació pel nen uneix les germanes. Finalment, el José Luis força una reunió familiar per anunciar la data de l'enllaç del Julio i l'Adriana, però ella no pensa casar-se fins que el Pedrito es recuperi.
Sèries
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 15'
22.05
La ruta Morancos
La Comunidad Valenciana
Bocairent i Banyeres de Mariola són les noves destinacions de Los Morancos. Tan bon punt arriben a Bocairent, els germans es troben la seva plaça de toros, de les més antigues de la Comunitat Valenciana i que els mateixos habitants del poble van excavar a la roca el 1843. A més, en la seva ruta, els germans Cadaval visiten un teler artesanal on proven de teixir una manta bocairentina. Més tard, abans de continuar el viatge cap al poble següent, els humoristes arriben a una competició d'herbers, el licor artesanal d'herbes típic de la zona. Posteriorment, el seu pas per Banyeres de Mariola els permet conèixer les llegendes de sant Jordi, on tot el poble surt als carrers cada any per celebrar el seu patró. Finalment, de nit, el César i el Jorge s'han d'enfrontar al foc i als diables dels correfocs, una tradició molt arrelada a la Comunitat Valenciana, en què els diables porten tota mena d'elements pirotècnics que cremen mentre avança el recorregut i els assistents juguen a un estira-i-arronsa amb ells.
Altres
Durada: 70'
23.15
Viaje al centro de la tele
Más Íñigo
L'espai recull, en aquest lliurament, les millors actuacions que van tenir lloc als espais que va dirigir i va presentar el periodista, locutor, actor, escriptor i presentador de televisió José María Íñigo. Aquestes actuacions pertanyen a programes com Esta noche... fiesta, Fantástico, Estudio abierto, i el mític Directísimo, en els quals José María Íñigo feia de mestre de cerimònies. El periodista va ser una icona de la televisió dels anys 70 i 80, va col·laborar en multitud d'espais de televisió i ràdio i va ser la veu del Festival d'Eurovisió a RTVE del 2011 al 2017.
Altres
Durada: 60'
00.15
Viaje al centro de la tele
Maestro Íñigo
Un viatge multifacètic a través de l'èxit professional de José María Íñigo, el presentador més popular i longeu de Televisió Espanyola.
Altres
Durada: 60'
01.15
Invictus, ¿te atreves?
Estética: Javier Coronas y Raúl Cimas
L'humor surrealista de Javier Coronas i Raúl Cimas aterra al programa. Tots dos humoristes fitxen pels equips amb l'objectiu de parar penals penjats, fer tants taps com sigui possible al jugador de bàsquet Felipe Reyes, relliscar en un matalàs inflable i superar el divertit joc del calamar.
Altres
Durada: 100'
02.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 185'