Franja La 1

Dijous, 24 octubre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Extra Mañaneros
Espai que manté informats els espectadors sobre tot allò que passa, alhora que tracta temes que preocupen els ciutadans mitjançant debats i taules d'actualitat. A més, el programa compta amb multitud de seccions, en què s'expliquen curiositats, s'intervé en conflictes, es viatja a diferents carrers d'Espanya i es repassa la vida d'alguns personatges famosos.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Paula s'enfronta al seu pare per l'amenaça del seu germà Iván de desposseir-la del local. Més tard, aquesta situació l'obliga a confessar al Rodrigo que la inundació de la seva botiga podria haver estat obra del seu germà. Mentrestant, Don Fermín aconsegueix enviar un missatge al llogaret on ha viatjat Doña Lázara, encara que és conscient que no obtindrà una resposta ràpida. A més, aquesta inesperada absència de la Lázara motiva la Teresa i el Cañete a especular sobre la seva situació. D'altra banda, a la galeria, es duu a terme la presentació del tràiler de La Espía Intrépida. L'Agustín, per la seva banda, decideix demanar matrimoni a la Inés. Mentrestant, a la corrala, la Martita s'acomiada de l'Antonia i el Pietro, mentre que la Leonora revela la seva decisió de quedar-se a viure amb la Trini i el Miguel. Finalment, l'Antonia confessa al Pietro la veritat sobre el seu estat de salut.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Després de la festa, tothom té una ressaca terrible, i han de fer grans esforços per complir amb la feina. La Jana, per part seva, està molt enfadada perquè el Manuel no ha comptat amb ella, la qual cosa fa que el jove hereu parli amb els seus pares i es mostri més flexible. A més, la Cruz agraeix a la Jana la seva participació. Més tard, la Catalina demana perdó al seu pare i pateix un desmai. D'altra banda, la Julia confessa a la Jana que sap que és germana del Curro, però ella li ho nega. Mentrestant, la Cruz troba la carta que li va deixar la Margarita i anuncia a tota la família que la seva cunyada ha marxat de La Promesa. Finalment, el Rómulo, que cada vegada es troba pitjor, fa una confessió molt greu a la Pía.
Sèries
Durada: 60'
18.30
Valle Salvaje
L'Atanasio li diu a la Luisa que l'home que va matar l'Adriana era el pare del José Luis. La Isabel, per part seva, parla amb l'Adriana per fer-li veure que potser és injusta amb la Victoria en no donar-li protagonisme en l'organització del casament, cosa que sí que fa amb la Mercedes. D'altra banda, el Pedrito sent com la Bárbara explica a la Isabel que abandonarà Valle Salvaje. A més, l'Atanasio confessa a l'Alejo que va conèixer el seu avi, però menteix en el seu relat. La Mercedes, per la seva banda, té els seus nebots sota control, però està amoïnada per l'Alejo. Més tard, el Pedrito s'enfronta a les seves germanes per haver-li ocultat que la Bárbara els abandonarà després del casament. Mentrestant, la Matilde, animada per la Victoria, prepara un parany per a la Irene i el Gaspar. A continuació, l'Adriana vol tornar el collaret al Rafael, i així li ho fa saber al Julio, que acaba tornant el collaret al seu germà. Finalment, el Gaspar rebutja la Irene al paller.
Sèries
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 40'
21.40
La Revuelta
Les atípiques entrevistes de David Broncano, a més d'un planter de còmics sense prejudicis, són l'estendard d'aquest programa, en el qual no se sap mai què passarà. Així mateix, l'espai compta amb el desvergonyiment de Jorge Ponce a peu de carrer o al plató, mentre que Ricardo Castella i Grison posen música i humor a cada episodi. Aquest quartet està acompanyat per un grup de col·laboradores i col·laboradors de primera divisió de l'humor. Cada dia hi ha una persona entrevistada, però, gràcies a la mediació de Sergio Bezos entre el públic i Broncano, el protagonista pot acabar sent algú assegut a la tercera fila del pati de butaques. Una proposta de comèdia transgressora, fresca i original que s'emet des del Teatre Príncipe Gran Vía de Madrid.
Altres
Durada: 70'
22.50
59 segundos
El programa se centra en la crispació política, l'augment de delictes homòfobs i la imatge que tenen els ciutadans de la família reial, amb motiu del lliurament dels Premis Princesa d'Astúries aquest divendres. L'espai comença amb una taula d'expolítics que analitzen els temes d'actualitat, com el cas Koldo, el fet que Isabel Díaz Ayuso plantés Pedro Sánchez, i també el moment polític actual en què la crispació és protagonista, un fenomen que els ciutadans retreuen als qui han de defensar els seus interessos. Tot seguit, Gemma Nierga aborda el judici pel crim homòfob del jove Samuel Luiz, que ha posat de manifest l'augment de delictes per l'orientació sexual i la identitat de gènere. Finalment, s'analitza com ha canviat la imatge de la Corona des de l'arribada de Felip VI i què s'espera de l'hereva, la princesa Elionor.
Altres
Durada: 120'
00.50
Nuestro cine: El olivo
L'Alma té 20 anys i treballa en una granja de pollastres en un poble de Castelló. El seu avi, que va deixar de parlar fa anys, és la persona que més li importa del món. Ara que també ha decidit deixar de menjar, l'Alma creu fermament que l'únic que pot fer tornar el seu avi al seu estat natural és recuperar l'olivera mil·lenària que la família va vendre contra la seva voluntat fa 12 anys. Sense cap pla i gairebé sense diners, l'Alma embarca el seu oncle, el seu company de feina, les seves amigues i tot el seu poble en la missió de retornar a la masia familiar la monumental olivera, replantada en algun lloc d'Europa.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 70'