Franja La 2

Diumenge, 26 maig de 2024
06.00
That's English
Nivel Avanzado C1.1
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.15
That's English
Nivel Avanzado C1.1
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 60'
07.30
Serengueti
Presión
A mesura que la terra s'asseca, tothom lluita per trobar aigua. Els hipopòtams queden atrapats en un llac cada vegada més petit, mentre que la Nalla, una elefanta, troba una solució intel·ligent per sadollar la set de tothom.
Documentals
Durada: 50'
08.20
Los conciertos de La 2
Auditorio Nacional Día de Europa (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
09.10
Shalom
100 años sin Kafka
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.25
Medina en TVE
La solidaridad no tiene fronteras
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.40
Buenas noticias TV
Mario Escobar de cerca
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 20'
10.00
Últimas preguntas
El efecto ser humano
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Nos jugamos la vida
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia de San Bartomeu, Benicarló
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Pasos de caridad
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 20'
11.50
El camino interior
O Cebreiro-Triacastela con Mario Alonso Puig
Aquesta vuitena etapa comença a O Cebreiro i continua fins a Triacastela, amb Mario Alonso Puig com a protagonista. Especialista en neurociència, fa més de 20 anys que imparteix cursos i conferències i treballa amb equips directius.
Documentals
Durada: 50'
12.40
Página 2
Especial Irlanda
L'espai recorre Irlanda en un programa especial dedicat a la gran literatura d'aquest país, amb entrevistes als escriptors Emilie Pine, Ferdia Lennon i Tríona Walsh. També es recorren llocs emblemàtics de James Joyce i Oscar Wilde a Dublín, i de C.S. Lewis i Jonathan Swift a Belfast.
Altres
Durada: 30'
13.10
Flash moda
Galeria Gaudí
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
13.35
RTVE responde
El programa Aquí la Tierra fa 10 anys, motiu pel qual els dos directors de l'espai, Jacob Petrus i Victor Otamendi, fan un recorregut per la història del programa després d'una dècada en emissió. A més, es dona a conèixer Radio3 Extra, l'oferta que la ràdio pública fa als joves que busquen una altra manera de consumir programes musicals o culturals.
Altres
Durada: 30'
14.05
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.35
Atlántico
Entre el desierto y el mar
Contra tot pronòstic, el programa aconsegueix entrar a Namíbia per la frontera terrestre. Això permet l'accés a un país fascinant, que arrenca al Parc Nacional d'Etosha.
Documentals
Durada: 60'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i miren de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Viviente: El litoral: França s'estén en una cruïlla de climes i relleus molt diversos. Aquesta varietat de paisatges acull una gran varietat d'éssers vius. 200 cineastes de camp han aconseguit fondre's amb la naturalesa i convertir-se en els ulls dels espectadors per tal de descobrir-los el gran catàleg del món salvatge de França.
Documentals
Durada: 50'
17.10
El documental de La 2
Inclou Serengueti: Recuperación: A mesura que les famílies d'animals escapen de la sequera, la terra torna a la seva antiga bellesa. Neix una nova vida, s'acaben velles rivalitats i es forgen noves aliances.
Documentals
Durada: 55'
18.05
De tapas por España
Girona y Figueres. Un viaje mágico
Figueres i Girona són les properes destinacions. Dues ciutats tocades per la màgia i la fantasia on s'uneixen la fusió entre els productes del mar i de la muntanya i l'aposta decidida dels cuiners i les cuineres.
Documentals
Durada: 45'
18.50
Seguridad vital 5.0
El programa d'avui comprova si es respecten els límits de velocitat a la ciutat i a la carretera, entre altres coses.
Altres
Durada: 30'
19.20
¡Cómo nos reímos! Xpress
Dando la nota
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 15'
19.35
El cazador de cerebros
Lo que pasa en la Antártida...no se queda en la Antártida
L'Antàrtida és un lloc únic, un continent salvatge on regnen la preservació del medi ambient, la ciència i la cooperació internacional. Aquest món gelat aparentment llunyà és el termòmetre del planeta, ja que la fosa de les glaceres influeix en el clima. En aquest lliurament, el programa admira l'Antàrtida des de lluny, i parla amb els científics que hi viatgen per descobrir quines són les seves exploracions.
Altres
Durada: 35'
20.10
Nunca es demasiado pequeño
30m2 y menos
Cases que ocupen menys de 30 m2 s'han transformat en llars adaptables i funcionals.
Documentals
Durada: 25'
20.35
Los pilares del tiempo
Templarios: la gran cruzada
Els cavallers templers s'enorgullien de ser frares i soldats. Guerrers respectables, es devien a la castedat, la pobresa i l'obediència al papa. Per a altres persones, eren soldats de fortuna, àvids de poder.
Documentals
Durada: 55'
21.30
Imprescindibles
Inclou Sole Giménez, alma de blues
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Un año, una noche
El Ramón i la Céline assisteixen al concert a la sala Bataclan la nit del 13 de novembre de 2015. Durant l'assalt terrorista, aconsegueixen arribar per separat al camerino dels músics, on es refugien durant hores fins que els alliberen. Tots dos aconsegueixen salvar-se, però en sortir de la sala ja no són els mateixos, i no saben si podran tornar a ser-ho. Aquella nit, que cadascú va viure d'una manera diferent, deixa una empremta profunda en la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.15
Versión española: coloquio
En el col·loqui, moderat per Cayetana Guillén Cuervo, hi participa Isaki Lacuesta, el director de la pel·lícula Un año, una noche.Inclou Aqueronte, cortometraje de Manuel Muñoz Rivas.
Altres
Durada: 80'
01.35
Versión española. Última sesión: Rastros de sándal
La Mina, una actriu índia d'èxit a Bombai, no aconsegueix oblidar la seva germana petita, la Sita, de qui va ser separada a la força després de la mort de la mare al poble. 30 anys després, la Mina s'assabenta finalment que la Sita està bé i viu a Barcelona. No obstant això, els pares adoptius de la Sita li han amagat la veritat.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.05
Los señores del Reich
Inclou 1929-1936: el ascenso i 1937-1939: primeras conquistas: En aquest episodi, les eines de descodificació revelen els intercanvis entre el Führer i els seus aliats. Hitler fa la metamorfosi de líder polític a estrateg militar, i inicia una inversió massiva en armament i en la dotació de la marina.
Documentals
Durada: 105'
04.50
Turismo rural en el mundo
Polonia
Al mateix cor del Vell Continent es troba Polònia, un dels nou països que limiten amb el mar Bàltic. Un contrast singular entre boscos formidables i dunes gegantesques que separen l'aigua marina de llacs costaners enormes.
Documentals
Durada: 35'
05.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
05.35
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'