Franja La 2

Diumenge, 16 juny de 2024
06.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
06.05
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.20
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.35
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 60'
07.35
El planeta verde
Mundos acuáticos
Les plantes terrestres es troben a la vista de tothom, però hi ha un món paral·lel que està, en gran part, ocult: són les plantes aquàtiques, que creen alguns dels hàbitats més bells, estranys i importants de la Terra.
Documentals
Durada: 50'
08.25
Los conciertos de La 2
Presentación Temporada 24-25 OCRTVE. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 30'
08.55
Los conciertos de La 2
Cáceres: Festival Música de Cámara (Concatedral). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 10'
09.05
Los conciertos de La 2
Fundación Excelentia (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 5'
09.10
Shalom
Los pianistas Lechner son niños Winton
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.25
Medina en TVE
Significados de la fe a través de Eïd Al Adha
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.40
Buenas noticias TV
Creo Fest
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 20'
10.00
Últimas preguntas
Generación blandiblú
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Cáritas hace memoria
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Iglesia de la Inmaculada Concepción, La Cabrera
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Los pobres de los pobres, Bolivia
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
El camino interior
Portomarín-Palas de Rey con Quico Taronjí
En aquest etapa, Quico Taronjí, periodista i presentador del programa Aquí la Tierra, acompanya el Miguel Ángel des de Portomarín fins a Palas de Rey. Taronjí explica que va intentar creuar en trimarà, sense assistència i en solitari, des d'Algesires fins a Istanbul, i que gairebé perd la vida.
Documentals
Durada: 45'
12.40
Página 2
Santiago Díaz
El programa visita Tenerife per conèixer els escenaris de Los nueve reinos, una novel·la històrica i d'aventures de Santiago Díaz. A més, Clara Morales presenta els seu llibre de contes Ya casi no me acuerdo. Finalment, la crítica de cinema Desirée de Fez valora les adaptacions de La casa i Descansa en paz.
Altres
Durada: 35'
13.15
Flash moda
Tienda Adolfo Domínguez
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
13.45
Flash moda monográficos
Zuhair Murad
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 20'
14.05
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
14.15
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.45
La costa británica de Kate Humble
La isla de Wight
La Kate fa un tomb pel cantó occidental de l'illa de Wight. El seu viatge comença amb un recorregut en bot a Les Agulles, i continua al llarg de la costa nord-oest de l'illa.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El hotel cactus
Documentals
Durada: 55'
17.15
El documental de La 2
Inclou El planeta verde: Mundos estacionales: El bosc més gran de la Terra, amb set-cents cinquanta mil milions d'arbres, es troba al límit septentrional d'un món extraordinari. Situat entre els pols gelats i els tròpics càlids i humits, aquest és un món molt diferent, un món que es transforma contínuament.
Documentals
Durada: 45'
18.00
De tapas por España
Alicante. La estrella del Mare Nostrum
L'Adrienne viatja a Alacant per conèixer l'essència d'aquesta ciutat tan mediterrània. El recorregut inclou una visita al Castell de Santa Bàrbara, a l'Ajuntament, a alguns dels refugis antiaeris i al mercat. Dins l'àmbit gastronòmic, mereixen una menció especial l'arròs, el torró i els salaons.
Documentals
Durada: 50'
18.50
Seguridad vital 5.0
El programa parla dels sistemes de retenció infantil. A més, l'espai viatja amb la mòbil fins a Palència i el digitòleg es converteix en vianant digital per un dia, entre altres coses.
Altres
Durada: 30'
19.20
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
19.30
El cazador de cerebros
¿Cómo solucionar conflictos sociales?
El programa explora com els prejudicis i estereotips influeixen en les interaccions socials i fomenten la polarització. Mitjançant les aportacions d'experts com Susan Fiske, Amalia Álvarez, Javier Polavieja o Luis Miller, l'espai busca solucions per fomentar la connexió, en comptes de la divisió.
Altres
Durada: 35'
20.05
Destino Antártida
La base
Lethal Crysis conviu amb els pocs espanyols que viuen a l'Antàrtida, concretament a la Base Antártica Española Juan Carlos I, una de les dues úniques bases científiques espanyoles que existeixen al continent blanc. Aïllades a l'illa Livingston i envoltades d'aquest meravellós i alhora perillós escenari natural de gel i aigua, unes 30 persones passen un estiu antàrtic cada any. A través de les experiències de Crysis es dona a conèixer com és la vida a la base, el seu funcionament i el seu personal. A més, Crysis puja també per primera vegada al BIO Hespérides, l'únic vaixell de recerca oceanogràfica de l'Armada Espanyola. D'aquesta manera, coneix els projectes científics que s'hi desenvolupen i arriba a bord fins a la segona base espanyola del continent.
Documentals
Durada: 30'
20.35
Los pilares del tiempo
Felipe V: el peso de la melancolía
A través de construccions emblemàtiques es dona a conèixer Felip V, el francès al capdavant d'un país del qual no coneixia ni l'idioma, que va impulsar grans reformes, institucions i un model nou de govern: l'absolutisme il·lustrat. A més, l'escàner 3D dissecciona les parets que atresoren la seva història.
Documentals
Durada: 55'
21.30
Imprescindibles: Jorge. Una travesía de Coque Mall
La de Coque Malla és la història d'una remuntada èpica: d'estrella adolescent amb Los Ronaldos a haver de reinventar-se com a cantautor recorrent els bars més insospitats.
Pel·lícules
Durada: 60'
22.30
Versión española: La isla de las mentiras
1 de gener de 1921. Enmig d'una boira espessa, el vapor El Santa Isabel, que porta 260 emigrants amb destinació Buenos Aires, s'enfonsa davant la dura i escarpada costa de l'illa de Sálvora, a la província de la Corunya. Aquella nit no hi ha homes a l'illa, ja que estan celebrant les festes de Nadal en terra ferma. L'única esperança dels supervivents, que lluiten per no estavellar-se contra les roques, són les poques dones, vells i nens que viuen a l'illa. Tres joves illenques decideixen llançar-se al mar en una petita embarcació tradicional. Remant només d'oïda, a causa de l'espessa boira i la fosca nit, aconsegueixen salvar 50 persones.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.10
Versión española: coloquio
Cayetana Guillén Cuervo conversa amb la directora de la pel·lícula La isla de las mentiras, Paula Cons, i amb les dues actrius protagonistes, Nerea Barros i Victoria Teijeiro.
Altres
Durada: 40'
00.50
Versión española. Última sesión: Caníbal
El Carlos, el sastre més prestigiós de Granada, és un home respectable. Les seves passions són la feina i, sobretot, el menjar, tot i que no menja qualsevol cosa: s'alimenta de dones desconegudes, amb les quals no té cap vincle emocional. Aquesta situació canvia el dia que coneix la Nina, una jove romanesa que busca desesperadament la seva germana bessona, desapareguda des de fa uns dies.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.40
El Día D: las grabaciones desconocidas
El 6 de juny de 1944, les tropes aliades van desembarcar a Normandia en el que va ser la invasió marítima més gran de la història, que va alterar el resultat de la Segona Guerra Mundial. Hi van ser centenars de milers d'homes i dones joves, moltes de les històries dels quals no s'han explicat fins ara.
Documentals
Durada: 55'
03.35
El Día D: las grabaciones desconocidas
Després de molt temps de preparació, arriba el moment de l'atac aliat sobre les costes de Normandia. Els soldats es topen de sobte amb la realitat de la guerra. Mai no havien contemplat un infern com aquell, i no s'esperaven un volum de foc tan mortífer i massiu per part dels defensors.
Documentals
Durada: 60'
04.35
El Día D: las grabaciones desconocidas
Els supervivents de les platges afronten l'endemà del desembarcament totalment exhaustos. Molts havien vist morir els seus companys i no sabien si l'enemic era a prop. Tot era por i incertesa. El sacrifici que va costar el Dia D resultaria inútil si no s'aconseguia avançar.
Documentals
Durada: 60'
05.35
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
05.40
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 50'