Franja La 2

Dijous, 19 setembre de 2024
06.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 15'
07.40
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
08.15
Into the blue
Raja Ampat
Al cor mateix del Triangle de corall batega amb intensitat l'arxipèlag de Raja Ampat. Les 1.500 illes d'aquest indòmit lloc amaguen històries mitològiques d'acord amb el seu aspecte sobrenatural i oníric.
Documentals
Durada: 50'
09.05
Pueblo de Dios
Vinculados por la paz
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
09.30
Aquí hay trabajo
Los derechos tras un despido
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
11.05
Documenta2
Inclou La ciencia de las emociones: Sanar las emociones: Capítol que mostra com, gràcies al progrés científic, actualment és possible desenvolupar noves teràpies per calmar i controlar els trastorns i les emocions.
Documentals
Durada: 50'
11.55
Al filo de lo imposible
Monográfico: Ríos
L'interès pels rius va arribar de la mà d'Antxon Arza. En un dels primers rodatges de la sèrie, al qual va assistir per coses de l'atzar, va explicar que es dedicava a baixar rius d'aigües braves amb caiac.
Documentals
Durada: 30'
12.25
Las rutas D'Ambrosio
Cerdanya, cocina de altura
El xef Gonzalo D'Ambrosio arriba a Catalunya per conèixer la Cerdanya, una comarca de cims alts i temperatures baixes que dona productes únics aclimatats a aquestes condicions.
Documentals
Durada: 60'
13.25
Mañanas de cine: El vengador del Sur
Un partidari del Sud torna a Texas després de la Guerra de Secessió. En arribar-hi, descobreix que la seva dona ha estat agredida per un perillós bandit.
Pel·lícules
Durada: 80'
14.45
Curro Jiménez
La Dolorosa
La comtessa de Palma va a un convent a la recerca de la seva neboda Mercedes, però s'assabenta que la jove va marxar a la serra amb els bandolers. Mentrestant, el senyor Mariano, usurer de la Carmona, donarà a l'església del poble una imatge de la Dolorosa. Curro Jiménez planeja endur-se-la amb els seus homes.
Sèries
Durada: 60'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Into the blue: Ambon i Las Galápagos, la frontera del mundo: Un océano de confusión: El mar que va donar vida a les Galápagos és la cruïlla de quatre corrents oceànics. La trobada de corrents freds i càlids ha convertit aquest lloc en un paradís per a espècies rares. Algunes criatures, com el pingüí de les Galápagos, han canviat d'hàbitat gràcies als corrents.
Documentals
Durada: 90'
18.00
Documenta2
Inclou Planeta arqueología: cuando el pasado se explica: Conseguir que hablen los yacimientos: Els jaciments arqueològics s'enfronten a una cursa a contrarellotge, amenaçats pels saquejos, les guerres i el canvi climàtic. La robòtica i la intel·ligència artificial estan ampliant el camp dels descobriments, i han aconseguit que els jaciments parlin com mai no ho havien fet.
Documentals
Durada: 55'
18.55
Grantchester
Neil Hughs, membre de la congregació del Will, és assassinat just abans d'un esdeveniment de recaptació de fons de l'Església.
Sèries
Durada: 45'
19.40
Culturas 2
Espai que explica l'agenda cultural i l'enfoca com una manera de conèixer, entendre i emocionar-se amb el món. El programa engloba tot l'art de crear i conèixer mentre para una atenció especial a la ciència, les tendències, tant locals com universals, i les novetats, tant de les ciutats com dels pobles. A més, s'hi inclouen entrevistes, debats, cròniques, recomanacions, clubs de lectura i cultura digital.
Altres
Durada: 35'
20.15
Mi familia en la mochila
Ruta del Cóndor: Quito-Máncora-Trujillo
La família surt de Quito, l'Equador, fins al Perú, fent la ruta de Máncora a Trujillo.
Documentals
Durada: 25'
20.40
Reformas extraordinarias de George Clarke
Estación de policía, Yorkshire del Oeste
El programa visita un edifici a West Yorkshire amb un passat criminal. El poble de Scissett va créixer al voltant de la indústria de la llana a principis del segle XIX. Es van construir cases per als treballadors i arran d'això van sorgir els pubs i després, el 1953, una comissaria de policia.
Documentals
Durada: 50'
21.30
Cifras y letras
Concurs de preguntes i respostes en què els participants han de demostrar les seves habilitats amb el càlcul i el vocabulari per aconseguir endur-se el pot acumulat.
Altres
Durada: 30'
22.00
¡Cómo nos reímos!
José Mota
El programa dedica un monogràfic a José Mota, còmic que fa més de 25 anys que està lligat a Televisió Espanyola. L'espai fa un repàs dels especials de Nadal i dels programes setmanals, que han durat més de 12 anys, ja en solitari, després de Cruz y Raya. Els grans protagonistes d'aquest lliurament són els personatges més emblemàtics, les paròdies polítiques inoblidables, els esquetxos carregats de crítica social i les versions de cançons d'èxit mundial.
Altres
Durada: 60'
23.00
¡Cómo nos reímos!
Los clásicos
El programa recorda aquells humoristes clàssics que van ser, són i seran referents per a diverses generacions i que van ser pioners de l'humor a Televisió Espanyola.
Altres
Durada: 60'
00.00
LateXou con Marc Giró
Marc Giró entrevista dues dives del cine espanyol: les actrius Rossy de Palma i Marisa Paredes. Més tard, l'espai rep l'actor i raper El Langui, un dels protagonistes de la comèdia Cuerpo escombro. Finalment, el cantant Carlos Sadness presenta el seu nou àlbum.
Altres
Durada: 70'
01.10
¡Ay, Carmen!
Història en primera persona de Carmen Maura, una dona de personalitat captivadora que ho tenia tot en contra per convertir-se en actriu, però que va acabar enamorant tothom.
Documentals
Durada: 60'
02.10
Festivales de verano
XXVI Festival Internacional de Jazz de San Javier 2024: José Luis Jaén. Espai que emet alguns dels festivals més importants que se celebren durant l'estiu a Espanya.
Altres
Durada: 70'
03.20
Documenta2
Inclou Planeta arqueología: cuando el pasado se explica: Conseguir que hablen los cuerpos: Avui dia, la ciència és capaç de reconstruir qualsevol part de l'anatomia i la vida a partir de qualsevol mínima resta de cos trobat després de milers d'anys. De la prehistòria a l'Egipte faraònic, els avenços tecnològics fan que els cossos parlin com no ho havien fet fins ara.
Documentals
Durada: 50'
04.10
Las rutas D'Ambrosio
La Ribagorza. Inspira, Explora
El xef Gonzalo D'Ambrosio arriba a Osca per conèixer la comarca de la Ribargorça i descobrir els productes d'aquesta terra, que inspira l'ànima i l'estómac. El Gonzalo comença la ruta amb la comunitat budista ribagorçana, abans de conèixer els productes i plats tradicionals de la comarca.
Documentals
Durada: 55'
05.05
Into the blue
Bali
Bali és el lloc més visitat d'Indonèsia. En aquest episodi, es recorren els seus fons marins. Les seves aigües acullen grans criatures, com ara el peix lluna, coralls de formes estranyes, diversos exemplars de nudibranquis i esculls artificials introduïts per l'ésser humà per generar riquesa.
Documentals
Durada: 50'
05.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'