Franja La 2

Dilluns, 23 setembre de 2024
06.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
07.35
Página 2
Julia Navarro
El programa es reuneix amb Julia Navarro perquè expliqui la història d'El niño que perdió la guerra. Més tard, l'escriptor Richard Ford respon a un qüestionari del sector editorial. Finalment, dos dels dibuixants de còmics més rellevants del moment, Flavita Banana i Mauro Entrialgo, expliquen com s'enfronten a les vinyetes dia a dia.
Altres
Durada: 35'
08.10
Into the blue
Flores y el mar de Banda
El Triangle de coral és un paradís ple d'esculls considerat com l'àrea de més biodiversitat marina mundial. En aquest episodi, el programa mostra la singularitat de l'illa de Flores, a la mar de Banda, amb els seus volcans i els corals.
Documentals
Durada: 50'
09.00
El escarabajo verde
Al borde del abismo (III)
En el tercer capítol, el programa viatja a Holanda per conèixer el conservacionista que fa anys que protegeix els ossos rentadors. Més tard, a Romania, l'espai descobreix que gràcies a la mobilització de la ciutadania s'ha pogut mantenir una de les prades urbanes més ben conservades del país. Finalment, a Suïssa es parla amb Isabella Sedivy i Bettina Walch, dues expresentadores de programes de televisió de natura que divulguen els beneficis d'eliminar el formigó dels carrers, amb l'objectiu de deixar que el terra brindi els beneficis necessaris per reduir l'escalfament a les ciutats.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Los errores más comunes al buscar trabajo y 666 empleos
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
11.00
Documenta2
Inclou La ciencia de las emociones: Creando emociones artificiales: Molts robots humanoides han estat en desenvolupament durant uns quants anys, amb capacitats sovint més sorprenents que els seus predecessors. Aquest capítol explora la comprensió de les interaccions que es poden generar entre els individus.
Documentals
Durada: 50'
11.50
Un país para leerlo
Jaca
Aquesta setmana, el programa viatja a Jaca per descobrir-hi racons literaris i conversar amb autors com Aloma Rodríguez i Francisco Ferrer Lerín.
Altres
Durada: 30'
12.20
Las rutas D'Ambrosio
El levante mediterráneo, la sana identidad
El xef Gonzalo D'Ambrosio arriba a València. Allà comença una ruta per la Comunitat Valenciana en què descobreix els secrets més saborosos de la dieta mediterrània.
Documentals
Durada: 55'
13.15
Mañanas de cine: La ley del Colt
Dos forasters arriben a San Felipe, un poble els habitants del qual desconfien els uns dels altres a causa d'una sèrie de robatoris i assalts. Així doncs, no és un lloc segur, i només els més atrevits surten al carrer.
Pel·lícules
Durada: 85'
14.40
Curro Jiménez
Carambola a tres bandas
Curro Jiménez, Pedro Higueras i Víctor Areco, caps de tres partides de bandolers de la muntanya andalusa, s'entrevisten a petició del segon. La reunió se celebra en terreny neutral i cadascú hi va amb tres membres de la seva banda.
Sèries
Durada: 65'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Gladiadores: La charca i La vida en el África ardiente: Los leones de la sabana más seca: L'ascens de la temperatura incideix en el comportament dels animals que viuen en els territoris més abrasadors del planeta. I aquests canvis disminueixen les seves possibilitats de supervivència.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Planeta arqueología: cuando el pasado se explica: Conseguir que hable lo invisible: Avui dia, la robòtica, la intel·ligència artificial i els acceleradors de partícules aconsegueixen fer parlar allò que en arqueologia és indetectable. Els coneixements arqueològics han transcendit més enllà del que és visible, i això tot just comença.
Documentals
Durada: 55'
19.05
Grantchester
La vida del Will ha millorat, però el seu món està a punt de veure's sacsejat per un terrible accident.
Sèries
Durada: 45'
19.50
Culturas 2
Espai que explica l'agenda cultural i l'enfoca com una manera de conèixer, entendre i emocionar-se amb el món. El programa engloba tot l'art de crear i conèixer mentre para una atenció especial a la ciència, les tendències, tant locals com universals, i les novetats, tant de les ciutats com dels pobles. A més, s'hi inclouen entrevistes, debats, cròniques, recomanacions, clubs de lectura i cultura digital.
Altres
Durada: 20'
20.10
RTVE es cine
San Sebastián
Espai que relata l'actualitat del Festival de Cinema de Sant Sebastià.
Altres
Durada: 35'
20.45
Reformas extraordinarias de George Clarke
Granero, Harrogate
Situat al camp, entre les valls de Yorkshire i la ciutat balneari georgiana de Harrogate, hi ha Pott Bridge Farm. Construïda a principis del segle XIX, originalment era una explotació ramadera, composta per una granja i alguns graners.
Documentals
Durada: 45'
21.30
Cifras y letras
Concurs de preguntes i respostes en què els participants han de demostrar les seves habilitats amb el càlcul i el vocabulari per aconseguir endur-se el pot acumulat.
Altres
Durada: 30'
22.00
Días de cine clásico: Robin y Marian
Desil·lusionats pels anys que van perdre lluitant a Terra Santa, Robin Hood i el seu amic Little John tornen a Anglaterra, on s'adonen que tot torna a ser com abans.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
Abuela de verano
A de abuelo
Emissió dels capítols A de adiós i A de abuelo.
Sèries
Durada: 135'
02.05
Metrópolis
Vintage 13
Espai de cultura que ha esdevingut un punt de referència obligat per a totes aquelles persones inquietes per seguir les últimes tendències en el camp de la creació artística.
Altres
Durada: 30'
02.35
Festivales de verano
Flamenco on Fire: programa resumen. Espai que emet alguns dels festivals més importants que se celebren durant l'estiu a Espanya.
Altres
Durada: 60'
03.35
Los misterios de Hatshepsut, reina de Egipto
Sense determinar.
Documentals
Durada: 50'
04.25
Dinastías
Hienas
Sense determinar.
Documentals
Durada: 50'
05.15
Flash moda monográficos
Moda y cine por Jean-Paul Gaultier
Sense determinar.
Altres
Durada: 15'
05.30
La aventura del saber
Sense determinar.
Altres
Durada: 30'