Franja La 2

Diumenge, 6 octubre de 2024
06.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
06.40
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
07.35
Dinastías
Macacos
La vida als boscos de muntanya del Marroc és molt difícil. Les estacions són molt extremes. Per sobreviure aquí, els macacos de Barbaria han esdevingut els micos més adaptables del planeta. La feina del rei Mac no és gens fàcil.
Documentals
Durada: 50'
08.25
Los conciertos de La 2
Ozango: Festival de Arte Sacro. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'Orquestra Simfònica i Cor de RTVE.
Altres
Durada: 50'
09.15
Buenas noticias TV
Una paz extraordinaria
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
Nos preparamos para Yom Kipur
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
27 edición revista Hesperea
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Una estrella fugaz
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Quo vadis?. Pensar y actuar en tiempos de incertidumbre
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Des de la Parroquia de Nuestra Señora del Pilar, a Madrid.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Berakah al rescate
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Caminos de Sefarad: diario de una ciclista
Madrid y Toledo: un viaje por el tiempo
Ainara Hernando comença el seu viatge a Madrid, on s'endinsa en la riquesa cultural i el llegat històric de la comunitat sefardita a Espanya. Al llarg del camí, s'atura per assaborir autèntics plats sefardites i descobrir els secrets culinaris transmesos al llarg de generacions. Més tard, a Toledo, on hi ha un dels calls més importants d'Espanya, visita l'emblemàtica Sinagoga del Tránsito. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 40'
12.40
Página 2
Ignacio Martínez de Pisón y Manuel Vilas
Óscar López reuneix a Saragossa Manuel Vilas i Ignacio Martínez de Pisón, que presenten sengles llibres autobiogràfics: El mejor libro del mundo i Ropa de casa.
Altres
Durada: 30'
13.10
Flash moda
Andesites
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
13.40
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
14.15
Jardines con historia
Madrid: Aranjuez
El Palau Reial d'Aranjuez, situat en una horta a la confluència dels rius Tajo i Jarama, té més de 100 hectàrees de jardins. Felip II va ordenar construir el Real Sitio amb l'objectiu d'aconseguir que Aranjuez semblés una vil·la italiana.
Documentals
Durada: 30'
14.45
Los trenes panorámicos de Escocia
2.300 trens travessen Escòcia cada dia transportant milers de passatgers a les 359 estacions repartides arreu del país. Recorren una xarxa de 2.800 quilòmetres que no para de créixer perquè s'hi afegeixen nous trams o es restauren antigues seccions.
Documentals
Durada: 45'
15.30
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 50'
16.20
Grandes documentales
Inclou Animales al natural: Pingüinos i Animales al natural: Reptiles: Els rèptils, criatures capaces de provocar simultàniament por i sorpresa, són un grup divers amb milers d'espècies que s'arrosseguen, llisquen i neden pel planeta. Aquest episodi se centra en el grup dominant, els escatosos, que inclou els llangardaixos i les serps.
Documentals
Durada: 100'
18.00
El documental de La 2
Inclou Los seis continentes al descubierto: África: Capítol que mostra com la història d'Àfrica és la història dels orígens de l'ésser humà.
Documentals
Durada: 50'
18.50
La fiesta digital
San Vicente de la Barquera
El programa ajuda a resoldre el desajustament de comptes grupals a les festes del Carmen a San Vicente de la Barquera, a Cantàbria. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 50'
19.40
El chef del mar
Pasajes y País Vasco
El cuiner Ángel León viatja al País Basc per conèixer de prop la seva tradició de cuina de productes del mar.
Documentals
Durada: 50'
20.30
Un país para reírlo
De la comedia y sus orígenes
Goyo Jiménez, juntament amb el Jaime, el seu inseparable amic, recorre Madrid per viatjar als inicis de la comèdia espanyola.
Altres
Durada: 60'
21.30
Imprescindibles
Inclou Los poderes de Lolo
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Sexo fácil, películas tristes
La Marina i el Víctor ho tenen tot per viure una bonica història d'amor: són joves, solters, guapos i s'atrauen molt. Només hi ha un petit problema: el Víctor i la Marina són, en realitat, personatges de ficció creats pel Pablo, un guionista en plena crisi sentimental a qui han encarregat escriure una comèdia romàntica.
Pel·lícules
Durada: 90'
00.00
Versión española: coloquio
Lliurament dedicat a la ficció romàntica que compta amb les escriptores Joana Marcús i Andrea Longarela, dues especialistes del gènere.
Altres
Durada: 25'
00.25
Versión española. Última sesión: Amor en su punto
L'Oliver és un conegut periodista gastronòmic de Dublín que es troba en plena crisi sentimental. Tot i que la seva columna sobre el bon menjar i la recerca de l'ànima bessona és un èxit a Irlanda, la seva vida amorosa és un desastre: totes les seves relacions acaben en fracàs.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.50
Pel·lícula: Mis ganas ganan, la historia de Elena
Homenatge al llegat d'Elena Huelva, una jove que va revolucionar les xarxes socials mostrant la seva lluita contra el càncer. Amb el seu somriure i el seu lema, Mis ganas ganan, l'Elena va enamorar tot Espanya. Conscient de la seva popularitat, es va embarcar en una croada amb un objectiu molt clar: conscienciar la societat de la importància de la recerca en la lluita contra el càncer. Es van unir a la seva causa rostres tan famosos com els d'Aitana o Manuel Carrasco.
Pel·lícules
Durada: 65'
02.55
Paloma Chamorro
Treball dedicat a una de les dones que van simbolitzar l'obertura i la modernitat a l'Espanya dels primers anys 80: la periodista de TVE Paloma Chamorro. La seva personalitat i els seus programes a l'única televisió que hi havia aleshores la van convertir en una icona influent i transgressora. Diversos creadors coetanis de Chamorro com Almodóvar i Alaska, pintors com Barceló i Pérez Villalta, la seva companya de vida, amics i col·laboradors a la televisió i de fora d'aquest àmbit recorden i reten tribut a la seva personalitat, feina i lideratge.
Documentals
Durada: 60'
03.55
La felicidad a toda costa
Sessions de coaching, llibres i aplicacions: la recerca de la felicitat és pertot arreu. La imatge de la felicitat pot ser la d'uns pares que animen els fills i no s'enfaden mai, la d'uns cònjuges sintonitzats i naturals, la d'uns veïns riallers i servicials o la d'uns companys positius. Cada instant és una oportunitat per treure el millor que les persones porten dins. El desenvolupament personal seria la clau de la felicitat. Filòsofs, sociòlegs, economistes i psiquiatres, entre els quals Christophe André, Eva Illoz, Martin Seligman i Julia De Funès, aporten el seu punt de vista i desxifren un dels temes més captivadors i preocupants d'aquest inici de segle.
Documentals
Durada: 55'
04.50
Turismo rural en el mundo
Australia
A Oceania, el continent més petit del planeta Terra, hi ha Austràlia, que és, curiosament, el sisè país més gran del món. Des de Sydney, el programa inicia un viatge en caravana per descobrir muntanyes colossals, valls profundes i costes infinites.
Documentals
Durada: 35'
05.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'