Programació TV3

Dilluns, 24 juny de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 335'
11.35
Còmics
Eugenio
Els seus acudits continuen d'actualitat gràcies, sobretot, a internet i les xarxes socials, molts anys després de triomfar amb les actuacions a locals i teatres, amb els cassets i en aparicions televisives. L'espai repassa els millors acudits i, juntament amb el seu fill, s'aborden aspectes desconeguts de la seva vida personal.
Altres
Durada: 80'
12.55
Plats bruts
Tinc temps
Emissió dels capítols Tinc pànic i Tinc temps.
Sèries
Durada: 55'
13.50
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Esperando a Dalí
El 1974, el Fernando, un jove cuiner, i el seu germà Alberto, fugen de Barcelona i arriben a la Costa Brava, on la cuina del Fernando revoluciona el món de la gastronomia en la inspiradora Cadaqués dels anys 70. Al seu torn, el Jules, l'excèntric amo del restaurant on treballen, veu l'oportunitat de complir el seu somni: que Salvador Dalí vagi a dinar al seu restaurant.
Pel·lícules
Durada: 130'
17.50
Tarda de cine: La doble de la núvia
Una coneguda actriu de Hollywood està a punt de casar-se en una remota illa d'Escòcia. Mitjans de comunicació d'arreu del món es traslladen fins allà per tenir l'exclusiva de la boda, motiu pel qual la jove decideix contractar una noia esbojarrada com a núvia trampa per als paparazzi.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.25
Diades castelleres especials
Diada Castellera Sant Joan a Valls
La plaça del Blat acull per Sant Joan el primer gran duel de la temporada dels Xiquets de Valls. La Colla Vella dels Xiquets de Valls té en cartera un programa ple de castells de gamma extra, com ara el 4 de 9 amb folre i pilar, el 5 de 9 amb folre i el 2 de 9 amb folre i manilles. La Colla Joves Xiquets de Valls, per part seva, també aspira a la gamma extra. En aquest cas, les seves intencions passen pel 2 de 9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles, si les últimes proves als assajos van bé.
Altres
Durada: 50'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: L'odissea
1948. Jacques Cousteau i la seva dona decideixen llançar-se a l'aventura i complir el somni del Jacques de recórrer els oceans i investigar allò inexplorat: el món submarí. Aquest trajecte, a bord del Calypso, esdevé l'odissea de tota una vida dedicada a la ciència, la fama i la televisió, que fa de Cousteau tot un mite i el porta fins a autèntics paradisos remots. Però la història de Cousteau és plena de llums i ombres, i també està marcada pels conflictes amb la seva parella i els seus fills, el Philippe i el Jean-Michel, així com per la terrible tragèdia que els va colpejar uns anys després.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.10
Pel·lícula: Nobel
Vietnam, 1989. La irlandesa Christina Noble aterra a la ciutat de Ho Chi Minh i deixa enrere la increïble història de la seva vida. La Christina arriba a un país que no sabria situar al mapa i sense gaires diners, però amb un somni.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
02.55
Copa Amèrica
Comentaristes: Jordi Sunyer, Àlex Castells i Agustí Alavés. Des de l'Estadi SoFi.
Esports
Durada: 125'
05.00
Folc a l'estudi
Lluís Gómez Dotze Contes 4tet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'