Programació TV3
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 315'
11.15
El convidat
L'espai narra en cada episodi el viatge d'Albert Om al món més íntim d'un personatge i ofereix a l'espectador la possibilitat de sentir-se convidat a casa del protagonista de cada capítol, sempre de la mà del periodista.
Altres
Durada: 100'
11.15
El convidat
Laila Karrouch
Albert Om coneix Laila Karrouch, una de les primeres nenes marroquines que va arribar a Catalunya, ara fa 30 anys.
Altres
Durada: 100'
11.15
El convidat
Xavier Rubert de Ventós
Aquesta vegada, l'amfitrió d'Albert Om és el filòsof Xavier Rubert de Ventós, amb qui comparteix un cap de setmana d'intimitat i converses a Sant Martí d'Empúries, a l'Alt Empordà.
Altres
Durada: 100'
12.55
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
El doctor Martin
Adeu, estimada
Emissió dels capítols Fills i amants i Adeu, estimada.
Sèries
Durada: 95'
17.15
Hotel Voramar
Visita des del sud
Emissió dels capítols L'escurçó i Visita des del sud.
Sèries
Durada: 105'
19.00
No tenim vergonya
El programa repassa els 40 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 40 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats desperten sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 i 40 anys.
Altres
Durada: 15'
19.15
Atrapa'm si pots
Especials
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
20.15
Tens un minut?
Concurs en què els participants que accepten el repte han de respondre, en un minut, el màxim de preguntes possibles sobre llengua i cultura catalanes per tal d'endur-se els diners, que es van acumulant amb cada resposta correcta.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant del Port Vell de Barcelona
Marc Ribas cerca el millor restaurant del Port Vell de Barcelona per descobrir la gastronomia que ofereix la ciutat al voltant del mar. Primer, visita La Cala, un bar gestionat per Francisco Lorente i Edgar Sánchez, dos restauradors molt orgullosos de tenir una gran terrassa que ofereix una gastronomia per a tots els públics. Tot seguit, va fins al Brisa, un restaurant situat a primera línia de mar, on Carla Serramitjana i Mariona Cerdà treballen per guanyar-se el públic local amb la seva cuina i unes vistes espectaculars. Per acabar, visita Rooster and Bubbles, on Marc Martinez i la seva mare, Anna Maria Casas, reversionen els clàssics dels rostits de pollastre de tota la vida seguint el llegat de l'avi matern.
Altres
Durada: 70'
23.15
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant centenari de Barcelona
Marc Ribas busca el millor restaurant centenari de Barcelona, en un capítol carregat de locals que tenen molta història i que són història de la ciutat. Primer, va fins al barri de Sant Antoni per conèixer Oriol Vallet, propietari i cuiner, i Àlex Comellas, cambrer, del restaurant Can Miserias, que va obrir el 1921. A continuació, coneix un local històric del barri del Raval, la Fonda La Palmera, obert el 1862, que des del 2021 gestiona Albert Fité, cinquena generació d'aquest negoci centenari, acompanyat de Marc Bros, cuiner i soci. Per acabar, visita el restaurant Glaciar, al barri Gòtic. Situat a la plaça Reial, aquest local va obrir el 1922 i l'han visitat personalitats com Gabriel García Márquez i Manuel Vázquez Montalbán. Sílvia Quirosa, gerent d'operacions, i Xavi Ballester, cambrer, són els representants d'aquest establiment.
Altres
Durada: 80'
00.35
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant de guia turística de Barcelona
Cada estiu, milers de turistes arriben a Barcelona atrets per la seva oferta cultural i per la platja, però també per la gastronomia. Marc Ribas visita tres restaurants que podrien aparèixer en la portada de qualsevol guia turística de la ciutat. El programa comença la ruta molt a prop de la Casa Batlló, al Babula Bar 1937, un local d'aire vintage dedicat a l'àvia del propietari, Leo Chechelnitskiy, i on el xef Pol Bigorra combina la cocteleria amb una oferta gastronòmica molt atractiva. Més tard, es visita, a Arc de Triomf, a Casa Ràfols, una antiga ferreteria barcelonina que Bruno Balbàs i Sofia Matarazzo han reconvertit en restaurant. Finalment, es coneix L'Àmfora, un local mariner del Paral·lel on es viu la paella experience de la mà de Miquel Sánchez i David Murga.
Altres
Durada: 80'
01.55
Onze
Programa esportiu que va més enllà dels resums de la jornada de futbol. A l'espai s'hi veuen gols, però també entrevistes, tertúlies, reportatges curiosos, informació i humor. Tot gira al voltant de l'esport, i del futbol en particular, però amb una mirada àmplia i diversa per arribar al màxim de públic possible.
Esports
Durada: 95'
03.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
04.00
Rumba a l'estudi
Sant Pau Rhum Band.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Corrandes son Corrandes.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'