Programació TV3
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 205'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Pasta amb samfaina
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
15.50
Cuines
Quesadillas de pollastre a l'ast
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
16.05
Com si fos ahir
La Cèlia continua pensant que el Quique està obsessionat amb el Bolaños, el qual el deixa al marge de l'organització de la setmana cultural. Mentrestant, la Korinna envia un missatge críptic al Marc, que queda parat en rebre'l. El Marcel, per part seva, confessa a l'Agustí que està enamorat de la Korinna. Finalment, la Gemma necessita omplir el temps i demana al Manel que li deixi tenir el Nico dos dies a la setmana, però el primer dia de cangur no surt com esperava.
Sèries
Durada: 40'
16.45
El Paradís de les Senyores
L'Ezio està molt neguitós pel sopar amb l'Stefania perquè vol que tot vagi bé, igual que la Veronica. Més tard, l'Stefania pateix una situació molt incòmoda quan la Gemma es presenta sense dir qui és. Finalment, la Flora està molt angoixada perquè se li acaba el termini per lliurar els dissenys al Vittorio i encara no els ha acabat.
Sèries
Durada: 45'
17.30
La selva
Espai de reflexió, diversió i humor, amb un toc de profunditat, a través d'històries humanes que fan pensar i entretenen alhora. El programa no aborda només temes d'actualitat amb una perspectiva fresca i informal, sinó que també ofereix una rica oferta cultural.
Altres
Durada: 100'
19.10
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Joc de cartes
Les millors postres del Vallès
El programa s'endinsa al Vallès per descobrir les millors postres de la comarca. Per començar, a Granollers, l'espai coneix l'Alexis Hidalgo, de La Clandestina, un restaurant de cuina de mercat amb tocs moderns. Més tard, a la Roca del Vallès, el Raúl Belmonte sorprèn amb Els Caçadors, un espai de cuina de fusió asiàtica, tapes i hamburgueses. Després, a Lliçà d'Amunt, el Miquel Sala obre les portes d'El Grillat, que destaca per la cuina de mercat i un producte de qualitat. Finalment, a Bigues i Riells del Fai, la Lidia Sancho presenta La Taberna, un restaurant de menú casolà que no deixa ningú indiferent. [Estrena de la nova temporada.]
Altres
Durada: 80'
23.25
Joc de cartes
El millor xef jove del Vallès Occidental
Marc Ribas visita el Vallès Occidental per demostrar que el talent no entén d'edats. En aquest lliurament, quatre cuiners competeixen per convertir-se en el millor xef jove de la comarca i deixar ben clar que les noves generacions trepitgen fort. El programa comença la ruta al restaurant Can Mauri de Polinyà, un restaurant familiar on l'Àlex Ruano s'esforça per fer-se un lloc i deixar-hi el seu segell. Més tard, es coneix el Víctor Pajares, el cuiner d'El Cargol Daurat, a Terrassa. A continuació, l'espai continua a la cocapital de la comarca per visitar el restaurant Kisamba, un japonès que fusiona la cuina hawaiana i brasilera sota el comandament de la Cristina Veloso, una xef de 22 anys que des de molt petita somiava amb ser cuinera. Finalment, es visita Palau-solità i Plegamans per descobrir la proposta del Sergi Cobadela, un cuiner sense formació, però amb molta convicció i ambició, que representa Can Sidro.
Altres
Durada: 95'
01.00
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
03.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'