Programació 33

Dijous, 29 febrer de 2024
06.00
El llibre de la selva
Inclou El paó Pavo, L'os com balla i El cadell del Mowgli
Infantils
Durada: 32'
06.32
La colla de la selva al rescat!
Inclou El Sant Graó i Els Boix Brothers
Infantils
Durada: 22'
06.54
Súper 4
Inclou Tots junts (I), Tots junts (II) i Invasors invasius
Infantils
Durada: 36'
07.30
Els germans Kratt
L'extraordinària cursa animal. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
07.53
La vida en calçotets
Inclou La festa de Zoe i Pastissos a la carta
Infantils
Durada: 22'
08.15
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Una caixa niu molesta. Un grup d'agents secrets protegeixen en secret el món dels alienígenes.
Infantils
Durada: 11'
08.26
Titó
Excursió al Joc de nit. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.36
El Mic i els seus amics
Jugar al dòmino. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
08.47
Pirata i Capitano
El venerable baobarbre. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 13'
09.00
L'hora del Timmy
Inclou El nou amic del Timmy, L'aniversari del Timmy i L'avió del Timmy
Infantils
Durada: 28'
09.28
Zoom, el dofí blanc
Inclou La desaparició de la tortuga i En Fred
Infantils
Durada: 24'
09.52
Ideafix i els irreductibles
Inclou Jove per accident, Lutècia II i El mussol de marbre
Infantils
Durada: 34'
10.26
Vicky, el viking
Inclou El druida necessita un transport, Una cursa bombollejant i Cants de sirena
Infantils
Durada: 36'
11.02
Els Dalton
Inclou Els Dalton, delators, La cortina d'aigua, El quisso dels Dalton, Qüestió de gustos i Crisi d'ostatges
Infantils
Durada: 34'
11.36
Súper 4
Inclou Superior i Amor apassionat a Ca les Fades
Infantils
Durada: 24'
12.00
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou Correu volador i Tuck Hood
Infantils
Durada: 24'
12.24
El món genial del Tom Gates
Inclou La neteja general i El dibux del Keen
Infantils
Durada: 23'
12.47
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Anansi. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 21'
13.08
Els germans Kratt
El concurs cocogàtor. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
13.30
Les Sisters
Inclou Quina festa!, Quin papa més enrotllat i Ha tornat la Wendy!
Infantils
Durada: 35'
14.05
One piece
Inclou L'amenaça del raig gandul. El retorn d'en Foxy guineu platejada i La gran recerca del tersor. Illa Balneari s'ensorra
Infantils
Durada: 44'
14.49
Sakura, la caçadora de cartes
Un dia de febre. Sakura Kishimoto és una estudiant eixelebrada de 10 anys que un dia es troba un llibre prohibit que conté una sèrie de cartes.
Infantils
Durada: 24'
15.13
El xai Shaun
Inclou El pelicà i Qui és la mare?
Infantils
Durada: 13'
15.26
L'hora del Timmy
Inclou L'ou del Timmy i El Timmy se'n va de safari
Infantils
Durada: 19'
15.45
Una mà de contes
Cua de peix. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 10'
15.55
El Mic i els seus amics
El Mic es treu les sabates. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.05
La família Teixó-Guineu
Les petites delícies de la Iolanda. El senyor Edmond Teixó, la senyora Marguerite Guineu i els seus fills i filles respectius formen una família una mica especial. El Pinxo, en Timbal i la petita Trufa, fills de l'Edmond, i la Guineta, la filla única de la Marguerite, han de compartir el mateix cau, cosa que provoca un munt de tensions i discussions entre ells. Però, a mesura que passa el temps, es van coneixent i viuen aventures amb els altres amics del bosc, i van superant tots els prejudicis que tenien al principi i estrenyen cada cop més els llaços familiars, fins que arriben a formar una autèntica pinya.
Infantils
Durada: 12'
16.17
Jasmine & Jambo
Eco... Eco... Eco. La Jasmine i el Jambo estan bojos per la música. Viuen a Soundland, un lloc divers i surrealista on la música i la vida van de bracet.
Infantils
Durada: 7'
16.24
Musicòrium
L'eco. Musicòrium és l'indret de Soundland on es guarden els secrets de la música. Des d'allà, la Jasmine i el Jambo expliquen conceptes, històries i curiositats musicals, i llancen un repte perquè els nens i les nenes experimentin amb allò que han après.
Infantils
Durada: 2'
16.26
Els contes de la Pinya
El Patufet. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 7'
16.33
Pirata i Capitano
La Pirata, la bromista. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
16.44
Zoom, el dofí blanc
El far abandonat. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
16.56
Masha i l'os
Inclou El dia de la mel i No em desperteu fins a la primavera!
Infantils
Durada: 14'
17.10
Una mà de contes
Els regals d'en Quimet. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 8'
17.18
El Mic i els seus amics
En Cincsegons estén la roba. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
17.29
L'hora del Timmy
L'aniversari del Timmy. Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola.
Infantils
Durada: 9'
17.38
Titó
Excursió a l'espai. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 11'
17.49
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Problemes d'inventiva i De gos a gat
Infantils
Durada: 22'
18.11
Polinópolis
La mudança-La primera vegada que vaig fer un trasllat. El Milo és un nen que viu a Polinòpolis, un poble molt particular. Allà hi conviu tota mena d'éssers fantàstics, com els seus amics, que tenen formes i atributs variats i sobrenaturals. Aquesta colla singular travessa l'aventura de créixer i de viure per primera vegada experiències i desafiaments.
Infantils
Durada: 10'
18.21
En Grizzy i els lèmmings
Os bo, os dolent. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, de l'aire condicionat i d'una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 8'
18.29
Ideafix i els irreductibles
Volen canigus; no són ambigus! Ideafix, el gos de l'Obèlix, i els seus companys defensen Lutècia de l'ocupació romana.
Infantils
Durada: 11'
18.40
Dracs: els nou regnes
Onada de fred. Una anomalia geològica provocada pel pas d'un estel ha obert una fissura misteriosa a la superfície de la Terra. Científics de tot el món s'han instal·lat a la vora de la fissura en una estació de recerca anomenada ICARIS. Tot i que ningú no creu en els dracs, el fill d'una científica descobreix una entrada secreta a la Terra dels Dracs.
Infantils
Durada: 23'
19.03
Què deu ser?
Les normes. L'Hug té molta curiositat i no para de fer-se preguntes. Amb la Lily i el Fèlix, els seus dos millors amics, xerren i aprenen a reflexionar i a formar-se les seves pròpies opinions.
Infantils
Durada: 5'
19.08
La vida en calçotets
Inclou Game over i L'efecte Jennah
Infantils
Durada: 22'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Naruto
L'error del Hokage. El veritable rostre sota la màscara. Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i esbojarrat, així com pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges.
Infantils
Durada: 24'
20.09
Dibuixa amb el Will Sliney
Tails i koco. Will Sliney és un gran dibuixant de còmics que ha dibuixat personatges molt famosos, com ara Spider-Man i els personatges de Star Wars. En aquesta sèrie didàctica, ensenya a dibuixar alguns dels personatges de còmic més icònics, així com personatges de videojocs molt coneguts.
Infantils
Durada: 9'
20.18
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 31'
20.49
Cute
Ungles
Programa de moda, accessoris i estil de vida, en què els espectadors i les espectadores joves fan les seves peticions per crear peces divertides i creatives.
Altres
Durada: 22'
21.11
El detectiu Conan
Inclou La Mansió de la Mort i la paret vermella. A la mà i La Mansió de la Mort i la paret vermella. El difunt Komei
Infantils
Durada: 44'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Marcians
Guillem Gisbert, ara balla sol
L'1 de març, qui va ser el cantant de Manel, Guillem Gisbert, debuta en solitari amb el disc Balla la masurca!. Gisbert presenta les cançons principals d'aquest àlbum, en un recorregut inspirat per les lletres de les noves composicions.
Altres
Durada: 20'
22.35
Premis Nacionals de Cultura
Udina
El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts atorga els Premis Nacionals de Cultura a les persones i les entitats que contribueixen a l'enaltiment del sector cultural.
Altres
Durada: 30'
23.05
El documental
Inclou Margalida
Documentals
Durada: 55'
00.00
Gran reserva
Còmics: La cosa nostra-Ramon Fontserè
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 110'
01.50
Maria del Mar
Retrat de Maria del Mar Bonet, una de les icones de la cultura catalana. El documental fa un viatge per conèixer d'on surt la seva inquietud i la força vital que l'ha mantingut als escenaris durant més de 50 anys. El recorregut de la seva trajectòria es fa a partir de la darrera aventura, el disc Ultramar, enregistrat amb músics cubans i presentat en concert a l'Havana el setembre del 2018. Es prenen com a fils conductors la seva mateixa veu narrativa i la de persones molt properes, com ara Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Martirio, Manolo García, Nacho Duato, José María Vitier i Javier Mas.
Documentals
Durada: 60'
02.50
Música, la medecina de l'ànima
Aquest documental vol mostrar, de manera humana, sentida, respectuosa i divertida, com la música, a través de la musicoteràpia, pot afavorir el benestar mental, despertar sentiments, donar plaer, endolcir i millorar la qualitat de vida de les persones. Elaborat amb la col·laboració de L'Auditori, hi participen diversos col·lectius i personalitats, com ara Jordi Savall.
Documentals
Durada: 55'
03.45
GR Barcelona
De parc a parc
Recorregut per diferents parcs i jardins de Barcelona.
Documentals
Durada: 25'
04.10
Karakia
Lali, Córdoba, Argentina
Espai divulgatiu que utilitza la gastronomia per aproximar-se a la cultura dels immigrants de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
04.40
Thalassa
Pirates: un malson per als rodamons
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 15'
04.55
L'illa del tresor
Raimon
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 30'
05.25
L'illa del tresor
Carles Sabater
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'