Programació La 1

Dilluns, 23 setembre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
El gran premio de la cocina
Desayuno emplatado para 3 que tenga huevos, vegetales, fruta y yogur y almuerzo emplatado para 3 que
Espai on diàriament s'enfronten cuiners no professionals que posen a prova les seves habilitats culinàries en desafiaments a contrarellotge. El públic pot seguir durant el programa el lliurament de dos plats: el primer al cap de 20 minuts, i el segon quan n'han passat 35. A continuació, el jurat valora rigorosament els plats dels participants i s'encarrega de premiar-los o expulsar-los.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Moderna presenta diverses novetats: Don Fermín i Doña Lázara s'han casat; la Teresa i el Cañete continuen junts, i la Trini i el Miguel han estat pares. A més, després del seu matrimoni, Don Fermín i Doña Lázara tornen de la seva lluna de mel, amb una rebuda dels seus empleats. Mentrestant, la Inés s'ha convertit en una destacada estrella del cinematògraf. Posteriorment, Don Fermín i Doña Lázara dinen amb Don Emiliano i Doña Maruja, els nous propietaris de la galeria. I la Paula, la filla del matrimoni Pedraza, acudeix al saló, la qual cosa sorprèn la resta de les dependentes. Mentrestant, la seva mare, Doña Maruja, organitza una obra benèfica. Finalment, la Paula, amb l'ajuda del Rodrigo, el fill de la criada dels Pedraza, obre una nova botiga de roba a la galeria.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La notícia de la mort del Gregorio cau com una bomba a La Promesa. Mentrestant, el Rómulo ha de bregar amb la pressió del sergent Burdina. A més, s'acosta el dia del casament de la Jana i el Manuel, i la donzella no pot deixar de pensar en les repercussions que tindrà. D'altra banda, el passat continua pesant com una llosa al Curro, fins al punt que es planteja explicar a la Julia què va passar realment amb el seu promès al front. El Lope, per part seva, també comença a plantejar-se el seu futur amb la Vera, especialment quan comença a assumir el llinatge de la seva xicota. Finalment, el Marcelo està a punt de cometre un error imperdonable que li pot costar la vida a algú.
Sèries
Durada: 60'
18.30
Valle Salvaje
El Rafael no està d'acord amb la manera que té el Gaspar de portar la finca i ho fa saber al Julio. Més tard, les discrepàncies per la finca fan que els germans es barallin. La Victoria, per la seva banda, continua pressionant la Isabel perquè elimini el Pedrito. Posteriorment, la Isabel ha d'intentar tornar a guanyar-se el nen, que està encantat amb la Luisa. Mentrestant, la Matilde, que s'ha distanciat del marit, intenta que el Julio li mostri suport i consideració a la feina, i busca un acostament amb el Gaspar. Mentrestant, la Bárbara creu que està connectant amb l'Alejo de manera romàntica, però en realitat ell la fa servir per posar gelosa la Mercedes. A més, el Rafael se sincera amb l'Adriana: la veritable raó que ha desfermat la seva ira contra el seu germà ha estat ella, ja que no suporta la idea de perdre-la un cop es casi. Finalment, la Pilara descobreix una cosa del José Luis que la deixa impactada.
Sèries
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 40'
21.40
La Revuelta
Les atípiques entrevistes de David Broncano, a més d'un planter de còmics sense prejudicis, són l'estendard d'aquest programa, en el qual no se sap mai què passarà. Així mateix, l'espai compta amb el desvergonyiment de Jorge Ponce a peu de carrer o al plató, mentre que Ricardo Castella i Grison posen música i humor a cada episodi. Aquest quartet està acompanyat per un grup de col·laboradores i col·laboradors de primera divisió de l'humor. Cada dia hi ha una persona entrevistada, però, gràcies a la mediació de Sergio Bezos entre el públic i Broncano, el protagonista pot acabar sent algú assegut a la tercera fila del pati de butaques. Una proposta de comèdia transgressora, fresca i original que s'emet des del Teatre Príncipe Gran Vía de Madrid.
Altres
Durada: 70'
22.50
MasterChef Celebrity
En el primer repte, els aspirants han de localitzar per parelles, en un mural gegant, una sèrie d'ingredients amb què hauran d'elaborar un plat. El xef Javi Estévez, per la seva banda, els dona les claus per fer aquesta prova de menuts amb una perfecció exquisida. A més, també els visita Samya, finalista de la dotzena edició de MasterChef. Més tard, en la prova d'exteriors, l'espai connecta present i futur presentant plats de fa un segle però enriquits amb tècniques ideades pel gran inventor de la cuina d'avantguarda espanyola: Ferran Adrià. En aquesta prova també hi participen Juanma Castaño, guanyador de la sisena edició de MasterChef Celebrity, Aitana, de la setena edició de MasterChef, i Mercedes, de l'onzena edició. Posteriorment, els davantals negres s'enfronten en la batalla del picant, formada per tres reptes. Finalment, l'Alberto, aspirant de la dotzena edició de MasterChef, s'anima a participar en la primera part de la prova, mentre que La Terremoto de Alcorcón, finalista de MasterChef Especial Navidad, els desafia a tastar diferents picants, de menys a més intensitat, per obtenir avantatges.
Altres
Durada: 190'
02.00
Comerse el mundo
Sicilia
El cuiner Javier Peña recorre diversos països mostrant la seva diversitat gastronòmica.
Altres
Durada: 50'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 40'