Programació La 1

Dimecres, 8 desembre de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 245'
10.05
Comando actualidad
Inclou Casas de pueblo i Comidas del mundo
Altres
Durada: 125'
12.10
Españoles en el mundo
Inclou Estambul, el cuerno de oro i Madrás
Altres
Durada: 105'
13.55
Lazos de sangre
Marqués de Griñón
Tamara Falcó, filla de Carlos Falcó i actual marquesa de Griñón, i Isabel Presyler obren les portes de casa seva i del seu cor per recordar Carlos Falcó, el marquès de Griñón, un gran empresari que va saber caminar amb elegància entre la premsa del cor i l'econòmica. Va néixer al Palacio de las Dueñas, feu dels Alba, però el seu nom va saltar al paper cuixé pel seu matrimoni amb Isabel Presyler. El programa s'endinsa en la vida de Carlos Falcó, el marquès de Griñón, un home que tenia passió pel camp i debilitat pels seus fills. I és precisament Tamara Falcó, l'hereva del títol, la que ha volgut homenatjar el seu pare recordant tot el que ha après d'ell. Així mateix, Isabel Preysler confessa que, malgrat que després de la seva separació va ser complicat, van aconseguir arribar a ser molt bons amics. El documental compta també amb els testimonis del duc d'Alba, Carlos Fitz-James Stuart y Martínez de Irujo; el grup musical Los del Río; la periodista Marina Castaño; i el president de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa, Emiliano García Page, entre altres.
Documentals
Durada: 65'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Desayuno con bombones
La presentadora de televisió del programa Perdido y encontrado, Annabelle Rosewood, vol resoldre el secret d'una desconcertant maleta abandonada que va comprar a l'aeroport per al seu programa de televisió. La cerca la porta a un escriptor, Thomas Fritzgerald, besnet de Victoria Marlowe, propietària de la maleta.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Amor sin cita previa
La Nancy és una dona de 34 anys soltera que està cansada del que li recomanen les seves amigues, per molt bones intencions que tinguin. Quan viatja a Londres per celebrar l'aniversari dels seus pares, la Nancy es creua amb el Jack, un divorciat de 40 anys que creu que ella és la seva cita a cegues de 24 anys.
Pel·lícules
Durada: 80'
18.50
Sesión de tarde: Los puentes de Madison
La pau i l'avorriment d'una mestressa de casa tranquil·la es veuen alterats amb l'arribada al poble de Robert Kincaid, fotògraf. Junts comencen una apassionada història d'amor.
Pel·lícules
Durada: 130'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Un paso al frente, grandes éxitos
L'espai fa un sorprenent viatge per les primeres aparicions televisives d'alguns dels famosos més mediàtics. Intervenen en el programa Elsa Pataky, Paula Echevarría, Dani Mateo, Antonio Flores, Carlos Lozano, Eva González, Ramón García, Pablo Motos, Carlos Sobera, Mecano, Ricky Martin, Carmen Maura, Marta Sánchez i molts més.
Altres
Durada: 30'
22.40
Lazos de sangre
Lina Morgan
El 19 d'agost de 2015 moria Lina Morgan. Des d'aleshores, han circulat moltes incògnites sobre la seva vida. El programa mostra com era realment María de los Ángeles López Segovia. Una cara molt desconeguda per al públic a la qual donen llum la seva amiga Norma Duval, l'actor José Sacristán, el seu confessor el Padre Ángel, els seus companys de feina Mónica Pont i Jesús Olmedo, els còmics Javier Gurruchaga i Eva Hache o l'exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena, entre altres professionals. A més, també hi intervenen els periodistes Rosa Villacastín i Jesús Mariñas, el biògraf Jesús García Orts i el psicòleg José Cabrera. Finalment, Daniel Pontes, el seu hereu universal, confident i amic, concedeix per primera vegada una entrevista per explicar tot el que fins ara havia callat i aclarir tots els enigmes que van envoltar el funeral de l'artista.
Documentals
Durada: 65'
23.45
Lazos de sangre: el debate
Lina Morgan
Després de l'emissió del documental sobre Lina Morgan, Boris Izaguirre rep qui va ser la seva companya d'escenaris i amiga, l'actriu i presentadora Ana Obregón. Al seu costat, la vedet Norma Duval, l'actor Moncho Borrajo, el presentador de televisió Pedro Rollán, el director de cinema Jose Luis Iborra i les periodistes Isabel Gemio i Beatriz Cortázar analitzen les llums i ombres de la vida de l'actriu que va captivar Espanya amb el seu particular estil.
Altres
Durada: 85'
01.10
La desaparición de Anthony
Birthday Boy
La tensió entre el Luke i el Henry es dispara quan l'Anthony té problemes a l'escola. Poc després, el nen desapareix.
Sèries
Durada: 120'
03.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'