Programació #0

Diumenge, 5 maig de 2024
08.10
El futuro del océano
Els oceans travessen un moment crític per al seu futur. Els problemes derivats de la sobrepesca, la salut dels hàbitats marins o la contaminació requereixen una atenció immediata.
Documentals
Durada: 60'
09.10
Pel·lícula: Los pitufos II
El malvat Gargamel crea un parell de barrufets entremaliats anomenats Naughties, amb els quals intenta treure el màxim profit de la màgia i l'essència dels petits éssers blaus. Tanmateix, quan comprova que només un veritable barrufet pot donar-li el que vol, decideix segrestar la Barrufeta i portar-la a París, on ell s'ha guanyat l'admiració de milions de persones com el millor mag del món.
Pel·lícules
Durada: 102'
10.52
DeportePlus+
Esports
Durada: 65'
11.57
Raphaelismo
De la niñez a los asuntos
Documentals
Durada: 54'
12.51
Raphaelismo
¡Viva Raphael!
Raphael participa dos veces en Eurovisión y provoca un efecto boomerang en toda Europa. Cuando su éxito parecía imparable, sufre una crisis en Las Vegas que le obliga a retirarse. Por suerte Natalia Figueroa, su gran amor, ya está presente en su vida.
Documentals
Durada: 65'
13.56
Raphaelismo
Qué sabe nadie
Saber quién es Raphael no es fácil. Sus maneras, sus gestos, sus movimientos no siempre fueron entendidos. Raphael rememora junto a su familia la soledad del artista al bajar del escenario y su enfermedad hepática en el episodio más íntimo de la serie.
Documentals
Durada: 55'
14.51
Raphaelismo
Infinitos bailes
Raphael sobrevive al trasplante y regresa con más fuerza que nunca conquistando al público indie. En este último capítulo, repasa su carrera cinematográfica y regresa de nuevo a la infancia para terminar con la eterna pregunta de: Y mañana... ¿qué?.
Documentals
Durada: 54'
15.45
Pel·lícula: The Equalizer III
Des que va renunciar a la seva vida com a assassí del govern, Robert McCall ha lluitat per conciliar-se amb les coses horribles que va fer en el passat, i troba el seu peculiar consol en fer justícia en nom dels oprimits. Mentre es troba a casa seva al sud d'Itàlia, descobreix que els seus nous amics estan sota el control dels capitostos del crim local. A mesura que els esdeveniments comencen a complicar-se, McCall entén el que ha de fer: esdevenir el protector dels seus amics i enfrontar-se a la màfia.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.30
Ilustres ignorantes
El Teléfono
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 30'
18.00
DeportePlus+
Esports
Durada: 15'
18.15
Previo Liga Endesa
Esports
Durada: 15'
18.30
Liga Endesa
Esports
Durada: 120'
20.30
DeportePlus+
Esports
Durada: 40'
21.10
Pel·lícula: La monja II
França, 1956. Un sacerdot és assassinat i el mal s'estén per la regió. De nou, la germana Irene s'ha d'enfrontar a la perillosa Valak, la monja demoníaca.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.00
DeportePlus+
Esports
Durada: 70'
00.10
Maestros del tiempo
El embrujo de la expresión
La actriz Maggie Civantos y el considerado `mejor bailarín del mundo', Jesús Carmona, hablan de interpretación y creación en un episodio inspirador con la danza como protagonista espontánea.
Documentals
Durada: 22'
00.32
Topuria y Unzué. Dos luchas, dos sueños
Esports
Durada: 50'
01.22
Mutua Madrid Open
Emissió del torneig de tennis que té lloc a la Caja Mágica de Madrid i que forma part del circuit masculí de l'ATP, així com del femení, la WTA. En tots dos casos, els tennistes juguen sobre una superfície de terra batuda.
Esports
Durada: 155'
03.57
Muros
Entras solo y sales solo
El último tramo en prisión es uno de los más complicados. Culopato ya no comparte celda con su amigo de toda la vida, ni risas, ni pitis en el patio por el que se paseaban como los reyes del barrio. Su amistad se ha roto, se ha quedado solo. Cata no puede pegar ojo sabiendo que su tercer grado está cerca. Lo que le espera fuera, desde luego, no es fácil. Bárbara recoge sus cosas, convencida de que volverá a entrar. Pero, después de haber pasado dos años dentro, ya nada le da miedo. Feli, en cambio, tiene una mala noticia que comunicar a sus hijos: le han caído 11 meses más de condena. Muchas veces, cuanto más cerca está la libertad, mayores son los miedos. ¿Dónde va alguien que ya no conoce a nadie fuera? ¿Cómo se evita volver a caer preso? ¿Cómo no pensar en que el tiempo pasa y que la muerte puede encontrarte cualquier día allí, en tu celda? Y sabiendo que, por cada uno que se va, cientos, miles, se quedan.
Documentals
Durada: 55'