Programació La Sexta

Diumenge, 26 maig de 2024
06.00
Bestial
Inclou i
Documentals
Durada: 105'
07.45
Zapeando
Programa que esmicola amb humor i desimboltura els millors moments de les cadenes nacionals i internacionals.
Altres
Durada: 105'
09.30
WUP MotoGP
Des del Circuit de Barcelona-Catalunya.
Esports
Durada: 90'
11.00
Carrera Moto3
Comentaristes: Víctor Lluch i Ana Carrasco. Des del Circuit de Barcelona-Catalunya.
Esports
Durada: 75'
12.15
Carrera Moto2
Comentaristes: Víctor Lluch i Ana Carrasco. Des del Circuit de Barcelona-Catalunya.
Esports
Durada: 105'
14.00
Carrera MotoGP
Amb les graelles de totes les categories definides, l'asfalt de Montmeló acull les carreres del Gran Premi de Catalunya. Els grans pilots de la graella busquen el millor resultat possible per mantenir-se al capdamunt de la classificació general. Aquesta prova arriba després de l'anunci de la retirada d'Aleix Espargaró al final de la temporada. Comentaristes: Víctor Lluch, Àlex Crivillé i Fonsi Nieto. Des del Circuit de Barcelona-Catalunya.
Esports
Durada: 70'
15.10
La Sexta noticias 1ª edición
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 50'
16.00
La Roca
A la taula política, el programa d'avui aborda diferents temes, com ara les relacions entre Espanya i l'Argentina després de les declaracions de Milei i Sánchez, i el reconeixement oficial de l'Estat palestí per part d'Espanya, Irlanda i Noruega. A més, en plena precampanya europea, els joves han esdevingut el principal objecte de desig de tots els partits per créixer en suport. Tot i això, els que més han aconseguit conquerir els joves són les formacions d'extrema dreta. Finalment, l'espai analitza les mobilitzacions contra la massificació que han tingut lloc els darrers dies, a les portes de l'estiu i amb les dades de pernoctacions pels núvols.
Altres
Durada: 240'
20.00
La Sexta noticias 2ª edición
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 45'
20.45
La Sexta meteo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 10'
20.55
La Sexta deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 35'
21.30
Anatomía de...
Una impostora
El programa reconstrueix la veritable història de Tania Head, suposada supervivent de l'11S. Els atemptats de l'11S no només van impactar contra les torres bessones de Nova York, també ho van fer en la manera d'entendre el món. Després dels atacs, es van començar a conèixer moltes històries, de supervivents i de víctimes. I va haver-hi un nom que va començar a destacar per sobre d'altres: Tania Head. Ella no només assegurava ser una de les víctimes, sinó que va arribar a presidir l'associació de supervivents de l'11S a Nova York. La seva història reunia els elements més èpics i dramàtics: havia perdut el seu promès en els atemptats i, segons la seva versió dels fets, va salvar el braç i la vida de miracle, ajudada per un dels veritables herois d'aquesta tragèdia mentre aconseguia escapar-se d'aquest infern.
Documentals
Durada: 65'
22.35
Anatomía de...
La riada de Biescas
El programa s'acosta a Biescas per analitzar la catàstrofe que va causar la mort de 87 persones i qüestiona si es podria haver evitat. El 7 d'agost del 1996, una gran tempesta d'estiu al Pirineu aragonès va provocar una onada brutal que va destruir el càmping Las Nieves a Biescas. En aquesta catàstrofe natural, que és una de les més grans de la història espanyola, hi van perdre la vida 87 persones, i 187 més en van resultar ferides. Més enllà de les conseqüències tràgiques, la riuada de Biescas va posar en dubte una sèrie de decisions que havien pres les institucions locals i regionals que van permetre la construcció del càmping en el pitjor lloc possible.
Documentals
Durada: 65'
23.40
Anatomía de...
Un coche bomba
Mamen Mendizábal analitza l'atemptat en què ETA va estar a punt d'assassinar José María Aznar. El 19 d'abril del 1995, els terroristes van fer esclatar un cotxe bomba quan passava el vehicle del líder de l'oposició d'aleshores, en un atemptat que podria haver canviat la història d'Espanya. Durant el programa, Estanislao Cumplido, xofer que conduïa el cotxe, explica com va viure l'atemptat des de dins, com va reaccionar Aznar i com va actuar ell, cosa que va ser clau per salvar la vida dels ocupants del vehicle. A continuació, Francisco Álvarez-Cascos, que en aquells moments era secretari general del Partit Popular i responsable de seguretat, explica a Mendizábal com i per què van decidir comprar el cotxe blindat en què anava Aznar aquell dia. A més, diverses persones com un motorista que va resultar ferit en l'explosió, el porter d'un dels edificis propers que havia vist el cable detonador dies abans, el veí que va gravar les úniques imatges que hi ha de l'atemptat, un periodista i un guàrdia civil retirat i criminòleg expert ajuden a reconstruir tot el que va passar abans, durant i després de l'atemptat.
Documentals
Durada: 50'
00.30
Encarcelados
El Salvador
Amb Jalis de la Serna al capdavant, l'equip es desplaça fins a El Salvador, el país que durant dècades ha patit la violència de Las Maras, bandes criminals que han matat 50.000 persones. Al país centreamericà, l'equip contacta amb un sacerdot espanyol que anomenen Padre Toño i que coneix de primera mà la violència dels membres d'aquestes bandes: un dels seus principals col·laboradors va ser tirotejat per membres d'una banda dies abans de la visita del programa.
Documentals
Durada: 135'
02.45
Pokerstars
Emissió dels millors esdeveniments de pòquer.
Altres
Durada: 45'
03.30
Play Uzu Nights
Programa on es coneixen les funcionalitats, els avantatges i els jocs del casino Play Uzu.
Altres
Durada: 50'
04.20
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 100'