Societat

Gastronomia

Res de somiatruites

L'igualadí David Andrés és un dels cinc candidats a Cuiner de l'Any al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

La setmana vinent aspira a ser proclamat millor xef jove del món a Milà

És cap de cuina de l'Àbac de Jordi Cruz i regenta el seu propi restaurant a Igualada

El dic­ci­o­nari defi­neix somi­a­trui­tes com una per­sona “visionària o que s'il·lusi­ona fàcil­ment amb coses impos­si­bles o estra­nyes”. Quan l'igua­ladí David Andrés va obrir un res­tau­rant amb aquest nom a Igua­lada poc devia pen­sar que aca­ba­ria aspi­rant dos ...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.