Educació

Una alumna de la Universitat d'Alacant obté un premi estatal d'excel·lència universitària

Clara Bosch, llicenciada en Traducció i Interpretació, rebrà l'accésit en els Premis Nacionals de Fi de Carrera d'Educació Universitària (2010-2011)

Segons la resolució de 6 de maig de 2014 de la Direcció General de Política Universitària, publicada en el BOE de 8 de maig, l'alumna de la Facultat de Filosofia i Lletres, Clara Bosch March, llicenciada en Traducció i Interpretació, ha obtingut un accésit en els Premis Nacionals de Fi de Carrera d'Educació Universitària corresponents al curs acadèmic 2010-2011.

Els esmentats premis, dividits en tres categories: premi nacional, menció i accèssit, es concedeixen per a distingir els alumnes més brillants en els seus estudis universitaris dins del panorama nacional. A més de la dotació econòmica, que en cas dels accèssit correspon a 2.200 euros, el premi es reflecteix també en l'expedient acadèmic.

Des de la Facultat de Filosofia i Lletres asseguren que “és summament grat felicitar la nostra alumna per l'obtenció de tan il·lustre premi, que reflecteix la seua dedicació i esforç acadèmic per a obtenir l'excel·lència en els seus estudis”. La Universitat d'Alacant se suma a les felicitacions i les fa extensives “a la tasca desenvolupada pel cos docent de la Facultat” en la destacada formació de Clara Bosch.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia