Societat

Retiren el tren de FGC que ha descarrilat a l'alçada de l'estació de Sarrià sense causar ferits

Un comboi dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha descarrilat cap a les 14 hores, mentre viatjava en sentit descendent entre les estacions de Reina Elisenda i Sarrià, a Barcelona, sense que hagi causat cap ferit.

En el moment de l'accident, que FGC qualifica en un comunicat de "descarrilament lleu”, viatjaven vint passatgers a l'interior del tren, que han estat evacuats "sense problemes" a l'estació de Reina Elisenda.

Segons FGC, el descarrilament s'ha produït com a conseqüència de la "sortida d'un eix de rodes" quan el tren circulava a una velocitat de vint quilòmetres per hora, i el comboi "no ha perdut l'estabilitat ni la verticalitat en cap moment".

Mentre els tècnics de FGC treballaven per encarrilar el tren i restablir el servei, la companyia ha posat un servei de llançadores entre Sarrià i Reina Elisenda per via única i els trens de les línies S-1 (Terrassa) i S-2 (Sabadell) han parat a totes les estacions de zona urbana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.