Societat

Societat

L'interior reclama més examinadors del carnet

Front comú de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat per demanar més examinadors del carnet de conduir. Les autoescoles de l'interior ebrenc i tarragoní han traslladat la preocupació per la demora en la convocatòria de proves pràctiques i les contínues incidències amb els examinadors de la direcció general de Trànsit (DGT).

Sense previ avís, sovint hi ha cancel·lacions de les proves en ciutats com ara Reus i Tarragona per falta de personal, i tutors i alumnes han de tornar cap a casa, després de perdre tot el matí, amb les mans buides. La situació ha despertat la indignació de les autoescoles, per la pèrdua de jornades de treball o d'estudi i diners, segons exposen.

En el marc de la reunió per debatre la futura gestió de l'hospital de Móra d'Ebre, representants polítics de la capital riberenca i Falset, i dels consellers comarcals de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta, exigeixen també una reunió amb el nou subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, per exposar-li la situació i demanar una solució satisfactòria “que no perjudiqui les persones i les autoescoles del territori”.

En aquesta línia, també es vol aprofitar la visita per demanar al subdelegat del govern que estudiï la possibilitat d'ampliar els horaris i el servei de renovació del document d'identitat a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia