Societat

Successos

Dos motoristes morts en accidents de trànsit

El primer sinistre mortal es produeix a dos quarts de deu del matí a la B-224 a Sant Esteve Sesrovires, amb una motocicleta i una furgoneta implicades

El segon accident té lloc a les onze a la C-13, a Castell de Mur

El balanç d’accidents a la xarxa de carreteres catalana aquest cap de setmana s’ha tancat amb dos motoristes morts, ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els dos sinistres han passat aquest diumenge al matí amb poc més d’una hora de diferència entre un i altre. El primer s’ha registrat cap a dos quarts de deu a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), al quilòmetre 23 de la carretera B-224 en sentit Piera. Una motocicleta i un furgoneta s’han vist implicats en l’accident. El conductor del vehicle de dues rodes ha perdut la vida i una altra persona ha resultat ferida lleu. El motorista mort és un home de 44 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Esparreguera.

L’altre incident ha tingut lloc al voltant de les onze del matí a Castell de Mur (Pallars Jussà). Un turisme i una motocicleta han xocat al quilòmetre 78,4 de la C-13, en sentit Tremp. En aquest cas també ha perdut la vida el motorista. La víctima és un home de 35 anys, nacionalitat espanyola i veí de Cervera,

Pel que fa a la mobilitat, en aquesta tarda d’operació tornada cap a l’àrea metropolitana de Barcelona, s’han registrat 12 quilòmetres de retenció a l’AP-7 entre Llinars i la Roca del Vallès, en sentit Granollers, i fins a 18 entre Vilafranca del Penedès i Subirats, en sentit Barcelona. A la C-31, 4 quilòmetres de retencions a Santa Cristina d’Aro, en sentit Llagostera; 5 quilòmetres de cua a la C-65 a Llagostera; 4 quilòmetres a la C-66 a Bordils; 2 quilòmetres a la GI-682 a Lloret de Mar en sentit Blanes. A l’N-2 hi ha hagut cues d’1 quilòmetre de cua a Pineda de Mar, 2 quilòmetres a Caldes d’Estrac i 4 quilòmetres més al Masnou, en sentit sud. A la C-32 s’han acumulat cues de 5 quilòmetres a Mataró i 6 quilòmetres de trànsit intens a Alella en sentit sud.

A la N-340 s’han produït retencions de 2 quilòmetres al Vendrell i 2 quilòmetres més a l’Arboç.

També a la C-32, entre Gavà i Sant Boi de Llobregat, hi ha hagut 7 quilòmetres de trànsit lent en sentit Barcelona.

A la C-31 s’ha produït una cua de 2 quilòmetres a Vilanova i la Geltrú. Més endavant, a la mateixa via, 5 quilometres de retenció a Gavà per un accident i 3 quilòmetres de cua al Prat, tot en sentit nord.

A la Ronda Litoral de Barcelona (B-10) hi ha hagut 7,5 quilòmetres de retenció entre Rambla Prim i el Port en sentit Llobregat per un accident i 2 quilòmetres de cua entre la Zona Franca i la Barceloneta en sentit Besòs per un vehicle avariat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona
barcelona

Una vintena d’entitats reclamen que la prefectura de la Via Laietana sigui “només un lloc de memòria”

barcelona