Catorze municipis de l'Alt Penedès i el Garraf preparen el 25-A, dia de la consulta sobre la independència

Avinyonet del Penedès, Font-rubí, la Granada, Mediona, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Ribes, Sant Sadurní d'Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit, Subirats i Vilobí del Penedès seran els municipi de l'Alt Penedès i el Garraf que el dia 25 d'aquest mes organitzaran la consulta popular sobre la independència com la que ja han organitzat diversos municipis del Penedès. Per aquesta convocatòria, els promotors de les consultes ciutadanes tindran l'ajut organitzatiu del col·lectiu Penedès Decideix, que es va crear el dia 2 de febrer i que pretén ajudar en la recollida de fons i contribuir amb el muntatge logístic per poder fer les consultes. El col·lectiu, que es va presentar la setmana passada, ofereix la seva ajuda perquè es puguin fer les consultes en tot l'àmbit del Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia), i per això ha creat diverses comissions d'ajut i ha activat un lloc web en què es pot seguir l'actualitat de les diferents comissions, consultar l'agenda d'activitats previstes, estar al corrent de les últimes notícies relacionades amb les activitats que es realitzen, consultar els diferents documents de treball i també enllaçar amb les pàgines i els blocs de les diferents comissions locals o participar en les xarxes socials com ara Facebook, Twitter o Youtube.

El col·lectiu ciutadà explica que el dia 25 d'abril es farà una crida a la participació, arreu del Penedès, a més de 80.000 catalans i catalanes d'origen i d'adopció, i es disposa de més de 800 voluntaris i del suport d'unes 200 entitats cíviques.

Podran votar tots els residents majors de 16 anys. En el cas que al document d'identificació consti un domicili diferent del de la població en què es vota, s'haurà d'acreditar la residència presentant un volant d'empadronament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
VILABLAREIX

La tradició americana dels ous de Pasqua, segons Jordi Roca

VILABLAREIX
successos

La policia busca un home que exhibia una pistola pel carrer

L’Hospitalet de Llobregat
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

Trànsit dona per tancada l’operació sortida de Setmana Santa

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat