Societat

Indignació ciutadana per l'anunci dels beneficis d'Endesa

La coincidència del tercer dia dels efectes de l'apagada a Barcelona amb la publicació dels resultats d'Endesa han portat avui a ciutadans barcelonins a expressar la seva indignació pel volum d'aquests guanys que, segons el seu parer, no es tradueixen en inversions en la qualitat del subministrament.

"No tenen vergonya. Són uns lladres, més valdria que ho invertissin", ha criticat Ana, una mestressa de casa que avui ha tallat, amb un centenar de persones, el carrer Escorial del districte de Gràcia per protestar per la falta de subministrament elèctric.

Una altra veïna de la zona, que fa gairebé seixanta hores que no té electricitat, ha criticat que la companyia obtingui els beneficis -1.255 milions en el primer semestre, segons els resultats presentats avui per la companyia- i que aquests no reverteixin en els usuaris, "que estan perdent diners" per culpa de l'apagada, ha recordat.

"Em sembla fatal. I a sobre tenen els nassos de dir-ho ara. Riuen a la cara de la gent", ha afegit aquesta resident del barri de Gràcia, mentre Conchita, una jubilada, afegia que "amb aquests diners s'haurien d'arreglar tota l'estructura elèctrica" de la ciutat.

"Són uns incompetents financers. És al que porta el capitalisme financer", afirmava David, un altre veí de la zona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.