Societat

Endesa començarà a pagar indemnitzacions als afectats a partir del dilluns

Una avaria històrica

Les indemnitzacions són entre 60 i 300 € en funció del número de persones que viuen a la llar afectada i el temps sense electricitat.

El President de la Generalitat, José Montilla, ha anunciat que els usuaris afectats per l'apagada de Barcelona començaran a percebre les indemnitzacions econòmiques a partir del dilluns que ve per part de la companyia elèctrica Fecsa Endesa. Aquesta ha estat una de les demandes del Govern en la reunió que ha mantingut aquest matí amb el president de Red Eléctrica de España, Luis Atienza, i el conseller delegat d'Endesa, Rafael Miranda.

Les empreses i els comerciants hauran de seguir un procediment diferent al de la resta d'abonats per a percebre les indemnitzacions i podran recórrer o al gabinet pericial que Endesa posarà a la seva disposició o a la Junta Arbitral de Consum perquè tramitin les seves reclamacions d'una forma "molt més ràpida", ha dit Montilla, que si recorreguessin a la via judicial.

Telèfon pels afectats
Els ciutadans de Barcelona afectats per la gran apagada d'aquesta setmana disposen d'un número de telèfon de la companyia Fecsa-Endesa, el 900 84 73 84, perquè a partir de dilluns que ve puguin començar a demanar les indemnitzacions que els corresponen.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.