Societat

Saura i Castells compareixen al Parlament per donar explicacions sobre l'apagada

Una avaria històrica

El conseller d'Interior, Joan Saura, i el d'Economia, Antoni Castells, compareixen aquest matí a la Comissió d'Economia del Parlament per donar explicacions de l'apagada que dilluns va afectar 350.000 abonats de Barcelona.

Tots dos consellers hauran d'explicar els motius de l'apagada que va causar el caos a Barcelona la setmana passada, les conseqüències de la qual s'arrossegaran durant mesos. A la tarda, serà el ministre d'Indústria, Joan Clos, qui doni explicacions a la corresponent comissió parlamentària del Congrés dels Diputats.

Els partits de l'oposició demanaran comptes per l'apagada als membres del govern que compareixeran davant dels parlamentaris. El PP ja ha anunciat que vol demanar una comissió d'investigació, i des de Convergència, Artur Mas va insistir ahir a culpar el tripartit de ser un fre per a les infraestructures.

Mentrestant, al Congrés, compareixerà el ministre d'Indústria, Joan Clos, on també s'espera que doni explicacions sobre els motius de l'apagada i sobre l'estat de la xarxa elèctrica a Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.