Societat

Neix 'catalaemprenyat.cat' per recollir firmes de ciutadans empipats per la gestió de la crisi d'infraestructures

Més de 8.800 persones ja s'han adherit al manifest, on s'interpel·la a polítics, sindicats i representants socials a actuar

La web va néixer el 5 de novembre i el seu objectiu és aconseguir el major nombre d'adhesions a un manifest adreçat als representants polítics, sindicals i socials perquè posin solució al caos d'infraestructures.
Ja s'hi han adherit més de 8.800 persones de tot Catalunya. El manifest insta la Generalitat a parlar "en nom de la ciutadania i actuï amb contundència, exigint responsabilitats a Madrid i assumint les que li pertoquin"; als sindicats i plataformes ciutadanes a mobilitzar-se "a favor dels treballadors de Catalunya"; als partits polítics a deixar de banda "els seus interessos partidistes i es posin al costat dels ciutadans" i a les patronals a reclamar "pels danys i perjudicis que han sofert els empresaris d’aquest país".

La declaració de catalaemprenyat.cat conclou que s'haurien d'organitzar comissions independents de control en el procés de realització de les obres que "no només n’assegurin la qualitat en el present, sinó també en el futur".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.