Societat

Una avaria als Ferrocarrils de la Generalitat deixa sense servei Rubí i la UAB, i provoca retards al Vallès

Una avaria a l'estació de Gràcia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha obligat a suspendre els serveis que enllacen amb Rubí (S5) i amb la Universitat Autònoma (S55), a més de provocar retards de fins a mitja hora a la línia que uneix Barcelona amb el Vallès. La circulació dels ferrocarrils ha quedat normalitzada a tres quarts d'una del migdia.

FGC ha informat, en un comunicat, que l'avaria s'ha produït poc després de les 8 del matí en un circuit de via a l'estació de Gràcia i, en un primer moment, el problema ha obligat a paralitzar tot el servei ferroviari durant quinze minuts.

A les 8,20 del matí, la companyia ha aconseguit reprendre el servei de tren de les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell), els combois de les quals paren en totes les estacions. Les línies L6 (Reina Elisenda) i L7 (Avinguda Tibidabo)  han funcionat amb autobusos llançadora fins a les dotze. Amb tot, s'han hagut de suprimir els serveis a Rubí i a la Universitat Autònoma.

L'empresa que gestiona els Ferrocarrils de la Generalitat assegura que l'avaria ha obligat també a primera hora a tancar momentàniament les barreres a l'estació de Provença, a Barcelona, ja que les andanes estaven saturades de persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.