Societat

Un forat al Gornal paralitza els Ferrocarrils i dues línies de Rodalies

Un forat al terreny al Gornal, a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), ha provocat el tall d'un tram de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) entre aquesta població i la Plaça Espanya, a la capital catalana, així com la interrupció del servei en dues línies de Renfe.

Segons que ha informat FGC, el servei de la línia Llobregat-Anoia es troba tallat entre Plaça Espanya i l'Hospitalet "a causa de la detecció d'una petita depressió del terreny sota la via al tram comprès entre les estacions de Gornal i Sant Josep".

El tall del servei s'ha produït a les 10 hores i FGC ha decidit que els passatgers afectats utilitzessin la línia 1 del Metro, que ha estat avisat i ha reforçat el seu servei.

En un primer moment, segons aquestes fonts, s'ha establert una llançadora entre Plaça Espanya i Gornal perquè els viatgers amb destinació a les estacions compreses en aquest tram poguessin arribar, via Metro, al seu destí, i a les 11.15 hores els tècnics han decidit suspendre la circulació de trens a Gornal per garantir la seguretat.
En aquests moments, hi ha servei de llançadora entre la Plaça Espanya i Ildefons Cerdà i un servei d'autobusos entre Ildefons Cerdà i l'Hospitalet, mentre que el servei des de l'Hospitalet en direcció a Sant Boi, Martorell, Igualada i Manresa es manté sense incidències.

De la seva banda, Renfe ha interromput la circulació ferroviària al tram Sants-Bellvitge des de les 10.30 hores, segons fonts d'aquesta companyia.

Per mantenir la mobilitat dels viatgers Renfe ha establert la següent modificació de serveis:

- Línia C10 (Barcelona-Aeroport): Tren llançadora Aeroport-el Prat. Servei alternatiu per carretera als trajectes Estació de França-Aeroport i Sants-Aeroport.

- Línia C2: Servei ferroviari entre Sant Vicenç de Calders-el Prat i Barcelona Sants-Maçanet. Per als viatgers afectats es realitzarà transport alternatiu per carretera al trajecte Sants-Gavà.

- Línia C7: Els trens inicien o finalitzen el seu recorregut a Sant Andreu Arenal, on els viatgers poden enllaçar amb la línia 3 i 4 de Rodalies.

- Trens de Mitja i Llarga Distància circulen desviats per Vilafranca del Penedès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Celler de Can Roca, un dels premiats en polítiques de recursos humans

girona
SERVEIS

Restablerta la circulació entre Tarragona i Torredembarra però amb limitacions

Tarragona
alemanya

Ja són cinc els morts en les inundacions de Baviera i Baden-Württemberg

barcelona
SOCIETAT

Protesten contra la fira de drons pels vincles amb la indústria armamentística

Barcelona

Nova campanya amb descomptes per esterilitzar animals de companyia

porqueres

Proposen les Aules Sènior de Mataró per rebre la Creu de Sant Jordi

Mataró
societat

Alerten d’un intent d’estafa simulant ser el compte oficial de la Casa Natal de Dalí

figueres
SERVEIS

Sabadell avança la temporada de piscines per la calor

Sabadell
societat

La Plaça del Vi acollirà la 8a edició de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil

girona