Societat

La línia dels FGC afectada per les obres del TGV reobrirà durant els 10 últims dies de febrer

Víctor Morlán indica que s'està treballant "per complir amb el compromís" d'arribada del TGV de Zapatero

La línia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que va resultar afectada per les obres del TGV en el seu accés a Barcelona reobrirà en els deu últims dies de febrer, abans de l'arribada de l'alta velocitat a la ciutat, segons ha anunciat el secretari per a la Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal.

En la roda de premsa posterior a la reunió del Centre Coordinador de l'Operació Ferroviària a Barcelona (CECOF), el secretari d'Estat d'Infraestructures, Víctor Morlán, ha indicat per la seva banda que s'està treballant "per complir amb el compromís" del president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, el qual va anunciar que l'alta velocitat arribarà a Barcelona abans del 9 de març, un compromís que "es pot anar mantenint" perquè les obres avancen "raonablement bé".

Pel que fa al traspàs del servei de Rodalies de Renfe a la Generalitat, Morlán ha dit que es tracta d'un procés "més complex del previsible", i que és "difícil" que es tanqui "de manera immediata".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.