Societat

Hereu destaca que el pas del TGV per la Sagrera representarà un motor per al districte de Sant Andreu

ZONA METROPOLITANA

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha afirmat aquest diumenge que el pas del TGV pel centre de Barcelona, i per tant, pel barri de la Sagrera, representarà una millora dels serveis de Barcelona i un motor per al districte de Sant Andreu.

Hereu ha fet aquestes declaracions durant la Festa dels Tres Tombs, que s'ha celebrat aquest matí al barri de Sant Andreu i en la qual hi han participat el president del grup municipal de CiU, Xavier Trias i el president del grup municipal del PPC, Alberto Fernández Díaz, entre d'altres. L'alcalde de Barcelona s'ha trobat amb les protestes d'alguns treballadors de TMB i diversos quiosquers.

Josep Antoni Duran i Lleida
"Per què no callen?". Amb aquesta pregunta ha reaccionat el candidat al Congrés per CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, davant una informació publicada aquest diumenge a un diari anunciant que el TGV podria arribar a Barcelona el pròxim 28 de febrer, segons el govern. Duran ha demanat al govern espanyol, al Ministeri de Foment i, en concret, a José Luis Rodríguez Zapatero "que parlin menys, que treballin i que no juguin amb les dates perquè és jugar amb les persones". El candidat ha insistit que la responsabilitat única que el TGV arribi amb retard a Barcelona és del PSOE perquè l'any 1992, "per interessos partidistes", el van fer arribar al sud de l'Estat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.