Societat

Intercepten el conductor ebri d'un turisme que circulava a 210 quilòmetres per hora a Jorba

Els Mossos imputen a Julio G.V. un delicte de conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i un altre per velocitat penalment punible

Els Mossos d'Esquadra van interceptar divendres un conductor ebri que duplicava la taxa d'alcohol permesa, Julio G.V., de 55 anys i de nacionalitat espanyola, que circulava a 210 quilòmetres per hora a l'autopista A-2 a l'altura de Jorba (Barcelona), ha informat avui el citat Cos. Els agents van imputar Julio G.V. com a presumpte autor d'un delicte de conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i un altre per velocitat penalment punible.

La tarda de divendres 28 de març, agents de trànsit d'Igualada van realitzar un control de velocitat al quilòmetre 545,9 de la A-2, sentit Barcelona, i van detectar un turisme que circulava a 210 quilòmetres per hora. Van parar el vehicle i van observar que el conductor presentava símptomes d'ebrietat, de manera que se'l va sotmetre a la prova d'alcoholèmia, a la qual va donar positiu amb 0,54 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat, més del doble de la permesa.

Els agents no van detenir al conductor, ja que es trobava acompanyat del seu fill de 16 anys. L'imputat declararà al jutjat d'instrucció de guàrdia d'Igualada la setmana que ve. El vehicle va quedar immobilitzat a l'espera que algú es faci càrrec del mateix.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.